Елтън Джон загрижен за здравето на Гага

4751
Елтън Джон загрижен за здравето на Гага

Сър Елтън Джон е страшно притеснен, че натовареният график на Лейди Гага ще съсипе здравето й, тъй като певицата не си взима нито ден почивка, а и „не яде, когато трябва”, предаде Контактмюзик.

Изпълнителят на The Rocket Man признава, че е доста притеснен за „крехката” 26-годишна поп звезда, която е и кръстница на сина му Захари. Гага е във вихъра на турнето си Born This Way и определено няма намерение да намалява темпото.

Мюсюлмани официално триумфираха над Гага

Мюсюлманските организации получиха своето официално потвърждение за успех. Концертът на Лейди Гага в Индонезия на 3 юни се отменя, съоб...

„Гледам Гага и си мисля: „Как го прави?”. Говоря с родителите й, които също са много притеснени”, сподели Елтън Джон пред сп. The Guardian Weekend.

Тя е крехка и не яде, когато трябва. Все пак е момиче, а цялата тази работа е тежка за едно момиче. Гага наистина работи здравата. Едната вечер ще е в Дания, а на другата в Саудитска Арабия. Наистина знам колко е чуплива в момента и... да, притеснявам се за нея”.

Легендарният Сър Елтън Джон се завърна на сцената в неделя вечерта за пръв път след заболяването, което го прати в болница и прикова на легло.

Редактор: Десислава Симова

Смятат Лейди Гага за Сатана

Скандалната певица Лейди Гага бе принудена да отмени концерта си в Индонезия след редица бурни протести срещу изпълненията й. Мюсюлман...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com