Гага ще участва в летен музикален фестивал в Южна Корея

20847
Гага ще участва в летен музикален фестивал в Южна Корея
Снимка: Getty Images / Guliver

Лейди Гага ще участва в летен музикален фестивал в Южна Корея. Преди две години нейния концерт имаха право да гледат само пълнолетни корейци, заради цензура от страна на държавата.

На фестивала, който ще се проведе на олимпийския стадион в Сеул на 15 и 16 август, ще участват и корейски поп звезди, като изпълнителят на Gangnam Style Псай.

Лейди Гага с естествено селфи

Лейди Гага не се стреми да изглежда перфектно всеки един момент. Тя показа снимки, които си е направила сама в естествения си вид - бе...

Когато 28-годишната американка през април 2012 г. беше в Сеул, религиозни групи призоваха концертът й да бъде отменен, защото Лейди Гага насърчава хомосексуалността и порнографията. Шоуто не бе отменено, но държавните органи ги определиха като неподходящо за младата аудитория и наложиха забрана за лицата под 18 години.

Все още няма информация дали концертът й тази година ще бъде обект на подобни ограничения. "Твърде рано е да се каже, защото трябва да разгледаме съдържанието и подробностите на концерта й тук. Засега можем да кажем само, че комисията може да вземе решение, подобно на това през 2012 г., в случай, че концертът бъде счетен за неподходящ за младежката и юношеската публика", съобщиха властите.

Лейди Гага отново предизвика остри реакции сред феновете си миналия месец по време на концерт в Тексас. На сцената имаше актриса, която повърна оцветено соево мляко върху певицата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com