И Зак Ефрон се сдоби със своя звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ)

1878
И Зак Ефрон се сдоби със своя звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Зак Ефрон отдаде почит на покойния актьор Матю Пери за това, че го е мотивирал да достигне следващия етап от кариерата си, след като заснеха заедно комедията "Отново на 17", по време на речта си на Алеята на славата в Холивуд

36-годишният актьор от "High School Musical" беше почетен със звезда на Алеята на славата в категорията за филми на 11 декември, а режисьорът на "Железният нокът " Шон Дъркин и колегата му Джеръми Алън Уайт произнесоха реч на събитието заедно с актьора от "Топ Гън" Майлс Телър.

Преди да открие звездата си, Ефрон описа отличието като "толкова сюрреалистично" и "просто безумно" да бъде част от холивудската традиция. "Наистина искам да спомена и някого, който не е тук днес, а именно Матю Пери, който беше толкова любезен и щедър с мен, когато работихме по "Отново на 17", каза той. "Сътрудничеството с него... беше толкова забавно и наистина ме стимулира и мотивира по много начини. Наистина ме тласна към следващата глава от кариерата ми, за което много ти благодаря, Матю. Мисля за теб много днес."

Още: Маколи Кълкин получи звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ)

Наскоро стана ясно, че самият Матю Пери приживе е пожелал, ако някой ден има биографичен филм за него, именно Зак Ефрон да влезе в образа му.

Зак Ефрон и семейството му, снимка: Getty Images

По време на речта си Ефрон благодари на своите "първи фенове" - семейството си."Знам, честе направили много жертви за мен през живота ми и това няма как да бъде лесно, но ви благодаря, че вярвахте в мен, вие сте причината да съм тук днес. Така че това е много специално. Това, че и двамата сте тук, означава всичко на света за мен.", каза Зак на родителите си.

Още: Гуен Стефани получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ)

Кариерата на Зак Ефрон 

Зак Ефрон стана известен с участието си в наградения с "Еми" филм на Disney Channel "High School Musical" през 2006 г., като се върна към ролята си на Трой Болтън в две продължения. Оттогава насам кариерата му е разнообразна - от ролята на известния сериен убиец Тед Бънди в "Изключително зъл, шокиращо зъл и подъл" до ролята на любовния интерес на Зендая в хитовия музикален филм "Най-великият шоумен". 

Сред другите му забележителни роли са "Отново 17" заедно с Пери, "Спасители на плажа" редом до Дуейн Джонсън-Скалата, "Съседи 2" със Сет Роугън и хитовият мюзикъл "Лак за коса" от 2007 г., включващ в състава си известни лица, сред които Джон Траволта.

Снимка: Getty Images

Тази година видяхме Зак Ефрон в ролята на Кевин фон Ерих, който беше седнал в публиката, в "Железният нокът", който разказва истинската история на братята фон Ерих, влезли в историята на борбата.

Зак веднъж вече засне филм под режисурата на Фарели. В "The Greatest Beer Run Ever" той си партнираше с носителя на "Оскар" Ръсел Кроу.

През 2020 г. Ефрон продуцира и води хитовия сериал на Netflix "Down To Earth With Zac Efron", в който той изследва устойчиви начини на живот, който беше отличен с наградата "Daytime Emmy" за изключителен водещ на дневна програма, пише Fakti.

Снимка: Getty Images

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

40 дни мълчание: Филип Киркоров с обет заради атентата в "Крокус" (ВИДЕО)

Предложиха на Натали Трифонова да си застрахова краката

Ключови участници вече са аут от Hell's Kitchen (ВИДЕО)

В "Ергенът" нищо не се случва по сценарий: Алек с неочаквана молба към екипа

На крачка от полуфинала: Още една двойка се сбогува с Dancing Stars (СНИМКИ)

Харви Уайнстийн отново се изправя пред съда

Джон Бон Джоуви: Не бях светец в брака си, но от наркотиците ме е страх

Ан Хатауей разкри точната причина да спре да пие алкохол

Отвличане в "Ергенът"! Екипът на предаването се оттегля

Холивудска актриса призна, че крал Чарлз III е флиртувал с нея (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com