Истински екшън герой влиза в Къртицата

86441
Снимки:

Емил Каменов е първият сигурен участник, избран от кастинга на „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване”.

Той е млад, красив, интелигентен и е личен приятел със Силвестър Сталоун .

Емил на на 33 години , твърди за себе си, че е еднакво див и в кухнята, не само защото е завършил кулинарно училище, и в живота, не само защото по професия е охранител с главно “О”

Участниците в Къртицата 2 ще живеят в замъка на Батман

„Виждали ли сте замъка на Батман? Е, нека кажем, че участниците в «КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване» ще живеят на подобно мяс...

Емил е “звезда” в своята професия и не случайно му поверяват личнта охрана на най-знаменитите холивудски имена, които идват да снимат в България - Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Брус Уилис, Чък Норис, Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун и много други.

Най-топли спомени пази за знаменития бивш губернатор на Калифорния Шварценегер, който според Емил е изключителна личност и характер, който личи дори само в стойката му. Емил е неотлъчно до него през седмиците, в които той снима в България и му е било истински “криво”, когато Арни си тръгва.

Силвестър Сталоун е другата голяма екшън звезда, за която Емо говори с носталгия. Актьорът до такава степен харесал охранителя си, че дори поискал той да се снима във филма му „Непобедимите 2”. По време на снимките Сталоун го наблюдавал и настоявал Емо да влиза в кадър по-често.

Кандидатстването в „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване”, Емил определя като спонтанно решение, каквито са повечето решения в живота му. Гледал промото за кастингите и още на следващия ден се регистрирал за участие. Разказва, че екипа на КЪРТИЦАТА 2 го харесал още при първото събеседване и се шегува, че трябва да е или заради монтанския му диалект, или заради исполинския му ръст – над 200 см.

Бориса Тютюнджиева и Александър Сано влизат в Къртицата

Александър Сано и Бориса Тютюнджиева са следващите известни имена от “великолепната шесторка” на българските ВИП участници ...

Емил е фен на формата, не е пропуснал нито един епизод от първия сезон и затова си мислел, че знае какво го очаква и има подготвена стратегия. Още на кастингите разбрал, че се е объркал и, че първия сезон на КЪРТИЦАТА трябва да се възприема само като генерална репетиция за истинския екшън, който го очаква от 24 февруари. Най-страшни му се струват насекомите и влечугите, затворените пространства и липсата на твърда земя под краката - въобще признава, че за толкова корав и здрав мъж има прекалено много страхове и затова приема като лично предизвикателство участието си в шоуто.

От външния свят най-много ще му липсват семейството, приятелите и политическите новини, защото живо се интересува от случващото се в страната ни.

Дали Емил е охранявал и голямата холивудската звезда, която ще влезне в „КЪРТИЦАТА 2”, предстои да видим от 24 февруари от 19:30 часа, само в ефира на TV7.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес