Как Бранджелина ще разделят огромното си имущество?

2411
Как Бранджелина ще разделят огромното си имущество?
Снимка: Getty Images/Guliver

Новината за развода на топ холивудската двойка Брад Пит и Анджелина Джоли разтърси света във вторник и вероятно ще продължи да занимава медиите още дълго време. Сред множеството спекулации за причините за раздялата обаче бързо изникна и друг въпрос – как ли двамата ще поделят значителното си имущество?

41-годишната актриса и 52-годишният актьор бяха заедно в продължение на 12 години, макар че официално сключиха брак през 2014 г. Общото им състояние се изчислява на 400 млн. долара, като немалка част от него е вложена в имоти.

Марион Котияр е бременна, отрича да е имала връзка с Брад Пит

Френската актриса Марион Котияр съобщи, че бременна и още веднъж опроверга слуховете, че имала романтична връзка с Брад Пит, предаде АП...

Според The Daily Mail Джоли е посочена като собственик в документите на някои от общите къщи на семейството. Основният им дом е огромно имение в източната част на Холивуд. Освен къщата, на голямата площ са разположени няколко други отделни постройки. Именно там Брад Пит живееше с бившата си съпруга Дженифър Анистън. След раздялата им обаче той направи основен ремонт и направо преобрази имението.

Другият по-голям имот на Бранджелина е прекрасно шато във Франция – родината на майката на Анджелина. Около него има 1000 акра площ, лозя, голямо езеро, басейни, открито джакузи. Пит и Джоли го купиха през 2008 г. за 60 млн. долара, а през 2014 г. направиха сватбата си там. Анджелина неведнъж е споделяла, че предпочита да живее във Франция, вместо в САЩ, така че вероятно ще опита да запази този имот за себе си.

Звездите притежават и къща за 5 млн. долара в Санта Барбара, на брега на океана. Не ходят често там, но я ползват през лятната си почивка. Самият Пит пък има къща в Ню Орлийнс, която от две години неуспешно се опитва да продаде. Преди време в медиите се появиха твърдения, че съпрузите са си купили и вила в Турция, но информацията не бе потвърдена.

Джоли и Пит не са свързани само от децата и имотите си. Те създадоха обща благотворителна фондация през 2006 г. Чрез нея са дарявали милиони долари за различни каузи – построяване на домове на пострадали от урагана Катрина, изграждане на здравни центрове за деца в Етиопия и Камбоджа, подкрепяне на различни начинания в Намибия, дарения за „Лекари без граници“. Не е ясно какво ще се случи с управлението на фондацията след развода на семейството. Все още няма информация и за договорки относно имотите.

Брад Пит ще се бори за попечителство над децата си

Брад Пит е силно разгневен от начина, по който Анджелина Джоли се е отнесла към развода им, тъй като той искал раздялата им да остане д...

Брад Пит и Анджелина Джоли са може би най-известната и коментирана двойка в Холивуд. Тяхната връзка започва преди 12 години, но брак сключиха едва през 2014 г. Двамата имат шест деца, като три от тях са осиновени. В документите си за развода Анджелина е посочила, че иска попечителство над децата, но не държи Брад да ѝ изплаща издръжка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com