Какви рокли предлагат модните къщи за 2019/2020 г.

16985
Какви рокли предлагат модните къщи за 2019/2020 г.
Снимка: iStock/Guliver

Модата никога не стои на едно място и вече е напълно ясно какви ще са тенденциите за следващия пролетно-летен сезон. Какви са новостите в ежедневните, деловите и официални рокли?

Очаква ни един много женствен сезон, през който всички унисекс облекла ще отидат на заден план. Ще изпаднат от гардеробите и всички модели, които са на границата на вулгарността и кича. На преден план излиза изисканата женственост. А роклите са най-женствената дреха – можете да изберете от Etere.bg. Те ще бъдат както плътно обхващащи фигурата, така и леки, с множество къдри, набори и волани. Материите за официална рокля са от кадифе, сатен, коприна, дантела, органза, джинс, кожа, туид и трикотаж. Към основния плат се добавят декоративни елементи от бродерии, волани, ресни, перли и др. Характерни са цепките, които вече не са само на полата, но и на ръкавите на роклите. Модните тенденции предлагат прикрито с дантела деколте, асиметрични поли, голи рамене, прозрачни ръкави. Ултра модерни ще са роклите от органза на малки точки, от дантела, от едноцветен шифон и от шифон с флорален принт. В една рокля могат да се комбинират няколко различни вставки – например кожа с косъм, мрежа и дантела.

Гарантирана е истинска феерия от цветове – пастелни нюанси, всички оттенъци на розово, горчица, маслина, люляк, червено, сребро и злато. Модерните принтове ще са на цветя и други растения. Особено популярни ще са тъканите с червени пръски върху черен, тъмносин или бял фон. На мода ще са геометричните десени – каре, райе и ромб. Стилистите предоставят богата палитра за създаване на най-различни тематични образи, съчетавайки различни нюанси около един основен цвят или обогатявайки образа със златно и сребърно. Затова изобщо не е странно, че нишата на черното и бялото отново е актуална. Причините за това са няколко. Най-важната е корекцията на фигурата. Благодарение на множеството линии на роклите, корекцията на женската фигура става с лекота. Там където е нужно, фигурата се вталява, на други места се удължава и създава зрителна илюзия.

Роклите с асиметрия не оставят жената незабелязана и повдигат настроението не само на притежателките им, но и на обкръжението. Асиметрията малко трудно се съчетава с прическата или с бижутата, но пък и в нея има разнообразие. Асиметричният момент може да е на деколтето, в долната част на роклята или на ръкавите. Направеният по този начин акцент, ще подчертае прелестта на жената и ще добави към общия ѝ вид интрига, по –впечатляваща и от най-дългата цепка или най-дълбокото деколте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com