Кейти Холмс – една щастлива и свободна жена

7478
Кейти Холмс – една щастлива и свободна жена

Кейти Холмс е повече от щастлива, след като успя да се раздели със съпруга си Том Круз.

Според запознат източник, близък до семейството, Холмс, която бе заснета на разходка из Ню Йорк с дъщеря си Сури, никога не е била по-уверена и щастлива.

Сури Круз иска да живее с баща си

След обявяването на развода си Кейти Холмс и Том Круз буквално разкъсват на две малката си дъщеря Сури, предаде БГНЕС. Миналия уикенд ...

Приятел на актрисата заяви пред RadarOnline: „Сега Кейти може по-често да вижда семейството си, чувства се свободна да се концентрира върху кариерата си и вече не живее в страх от сциентологията.”

„Тя е нова жена! Чувства се преродена, освободена от ръцете на Том и няма никакви други грижи в момента”, сподели още източникът.

„Ако преди не се радваше, че е без гадже, то сега определено е на върха на щастието, че най-сетне е сама. Кейти се наслаждава на независимостта си и работи върху себе си.”

Източникът разказа, че холивудската актриса не е имала възможността да вижда семейството си, когато пожелае, докато е била женена за Том. Актьорът от „Мисията невъзможна” контролирал с кого се вижда неговата съпруга и не харесвал особено вижданията й със семейството.

Кейти забавлява Сури с жирафи

Приключенията на Сури продължават с пълна сила. В събота Кейти Холмс заведе 6-годишната си дъщеря Сури на пътешествие до зоопарк в Бро...

„Том също определяше в кои филми да се появява Кейти и тя нямаше възможност да развие кариерата си, както винаги е искала. Сега тя е в пълен контрол на живота си и да има тази свобода е изключително вълнуващо за нея”, добавя запознатият.

Очевидно Сциентологията също е била „голям страх” за Кейти, която е отгледана като католичка.

За Кейти бе голямо облекчение, че успя да се откъсне от Том, но изпитва известна вина за начина, по който го направи”, сподели още източникът.

Редактор: Калина Здравкова

Сури ще учи на пет континента

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс ще бъде записана в училище, което предлага обучение чрез пътуване по целия свят, предаде Стандарт ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес