Кинопремиери: Да се запознаем с "Разбивачът Ралф"

22544
Кинопремиери: Да се запознаем с "Разбивачът Ралф"

Преди ден в Лос Анджелис „Лошият” герой от 8-битова видеоигра Ралф посрещна гостите на световната гала премиера на анимационната комедия Разбивачът Ралф. Сред тях бяха актьорите, които озвучават филма на английски Джон Райли, Сара Силвърман, Джак Макбрейър и Джейн Линч, режисьорът Ричард Мур, творческият директор на Pixar Джон Ласитър, носителят на „Грами” Skrillex и др.


Разбивачът Ралф се качва на голям 3D екран

С компютърната анимация за “Разбивачът Ралф”, герой от класическа 8-битова видео игра, Walt Disney отдават почит на култура...

В Разбивачът Ралф едноименният видеогерой се впуска в динамично филмово приключение. В стремежа си да покаже, че може да бъде „Добрия” и да спечели медал, Ралф напуска своята игра и се озовава в други светове от вселената на аркадните видеоигри. Всяка от тях е толкова различна, че за да изградят индивидуална атмосфера, създателите на филма залагат не само на специфични цветове и анимация, но и на разнообразни музикални стилове и популярни изпълнители.

Композиторът Хенри Джакман („Мечо пух”, Х-Мен: Първа вълна”) е автор на музиката към филма и кани няколко артисти да създадат оригинални песни. Skrillex, AKB48, Owl City и Buckner&Garcia са може би неочаван избор, но режисьорът Ричард Мур споделя: „Искахме да работим с талантливи артисти, дори да не са такива, които зрителите очакват да чуят в анимация на Disney. Убеден съм, че ще бъдат възхитени, когато чуят как музиката доразвива историята и създава разнообразни емоции”.

Джакман приема предизвикателството да създаде звученето на визуално впечатляващите, но абсолютно различни светове в Разбивачът Ралф. Музикалното пътешествие превежда зрителя от класическата 8-битова игра „Майстор Феликс Младши”, през модерния, кибер-милитаристичен свят на стрелковата игра „Хироус Дюти” до пухкавия, розов и сладък свят на момичета – картинг състезателки, познат като „Сладка треска”.

В духа на аркадните игри, Buckner&Garcia, които стоят зад хита от 1982 г. “Pac-Man Fever”, създават и ко-продуцират за филма “Wreck-It, Wreck-It Ralph”, заедно с Джейми Хюстън. В продукцията се включва и носителят на „Грами” Skrillex, който пресъздава хаоса и силните усещания от стрелковите видео игри. „По принцип правя музика в целия спектър от цветове и емоции и това рефлектира върху звученето. Усещането във видео игрите е футуристично и изпълнено с енергия.” Неговото парче “Bug Hunt” е включено в саунтрака на Разбивачът Ралф с ремиксирана версия от Noisia.

Guns N Roses пристигат на голям екран в кино Арена

Една от най-великите банди на всички времена се завръща на голям екран с концерт, заснет на живо от О2 Арена, Лондон, част от незабрави...

Музикалният феномен AKB48 от Япония придружава Ралф при приключението му в момичешката видеоигра „Сладък свят” с едноименното парче „Sugar Rush”. Като стил на анимацията, създателите на филма винаги са си представяли “Сладък свят” като игра, която спокойно може да е произлязла от Япония, затова и отиват там и откриват най-популярната J-pop група, която да подсили със звучене атмосферата на видеоигра за състезание с картинги от 90-те.

Парчето “When Can I See You Again?” на Owl City (“Fireflies,” “Good Time”) е създадено за един от ключовите моменти в историята, в който според певеца, автор и изпълнител Адам Йънг, става ясно, че най-важните взаимоотношения между героите не са приключили.

Анимационната комедия „Разбивачът ралф” излиза на 3D в кината на 2 ноември 2012 г.

Редактор: Десислава Симова

 

Новият Бонд чупи рекорди на Острова

23-ят филм от поредицата за Джеймс Бонд "007 Координати: Скайфол" счупи рекордите в британския бокс офис още в първия уикенд след излиз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com