Кинопремиери: Едно "Твърде лично" екшън приключение

8645
Кинопремиери: Едно "Твърде лично" екшън приключение

Най-сетне! Продължението на хитовия филм „Твърде лично”, който завладя сърцата на киноманите през 2008-ма година, днес ще се завърти и в родните кина. Световната премиера на лентата бе на 8 септември и само за три дни събра 50 млн. долара приходи от кината в Северна Америка, заставайки начело в боксофиса. На второ място в същата седмица се нареди „Хотел Трансилвания” с 26 млн. приходи.

Въпреки че бе оплют от критиците, очевидно към „Твърде лично 2” не липсва зрителски интерес. Режисьор на филма е Оливер Мегатон, когото познаваме предимно с режисирането на „Транспортер 3”. Не се знае какви ги е забъркал Оливер този път, но имайки предвид успеха в Америка, нямаме търпение да видим дали същият интерес ще проличи и в родните киносалони.

Джим Кери си хвана младо гадже

Джим Кери се среща с гримьорка от Ирландия, която е, забележете, с 24 години по-млада от него. 50-годишният актьор е бил забелязан веч...

Сред главните действащи лица в лентата са Лиъм Нийсън, Маги Грейс и Фамке Янсен. Сюжетната линия отново е завъртяна около бившия агент на ЦРУ – Брайън Милс, а самото действие се развива в Истанбул.

Заедно с жена си, Милс е взет за заложник от бащата на убития от него похитител, който преди няколко години бе отговорен за отвличането на дъщеря му.

Отново попаднал в тежка ситуация, Милс трябва да разчита на уменията си за да опази както своя живот, така и живота на близките си.

Гилермо дел Торо представя въздействащия свръхестествен трилър "Мама"

Режисьорът на „Лабиринтът на Фавна“ Гилермо дел Торо, който е съсценарист на лентите „Хобит: Неочаквано пътешествие&l...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com