Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Княгиня Калина преди и след: От крехка принцеса до фитнес машина (СНИМКИ)

19 юни 2024, 14:25 часа

Животът на българската княгиня Калина никога не е бил гледан твърде много под лупа, затова и физическата ѝ трансформация през последните години дойде като неочакван шок за мнозина.

Припомняме, че през месец август 2023 г. Калина, под влиянието на алкохол, предизвика лека катастрофа с автомобила си на паркинг. Тогава интересът към нея се засили неимоверно, а на погребението на Цар Фердинанд I Калина окончателно привлече вниманието върху себе си заради изваяните си ръце.

Още: Съдът реши присъдата на княгиня Калина (СНИМКА)

Лицето на принцесата

Ако тръгнете да сравнявате нейни снимки от години назад с последните ѝ публични появи, неизменно ще се зачудите откъде са дошли многото физически промени у Калина. И, разбира се, ще започнете "разследването" от лицето ѝ.

Въпреки многото спекулации, че Калина е попаднала в "капана на пластичните операции", тази информация не е вярна. През 2018 г. Китин Муньос дава интервю за испанското издание "HOLA", в което обяснява на какво се дължи променената визия на съпругата му и защо носът ѝ е така различен. Ето какво казва той: "Когато е била на 8 години, тя си чупи два зъба. През 1999 г., докато учи изкуства в Лондон, тя посещава зъболекар, за да си сложи импланти, но лекарят пробива прекалено много в основата на костта. Това предизвикало сериозни проблеми, инфекция и нова операция. Когато през 2000 г. бяхме на експедиция, инфекцията се завърна. Никой не смяташе, че е нещо сериозно, защото на пръв поглед изглеждаше дреболия. Един моряк дори я посъветва да плакне лицето си всеки ден с морска вода и тя го правеше. Дните си минаваха и въпреки болката и дискомфорта, тя се бореше посредством антибиотици и обезболяващи. Поради факта, че бяхме на експедиция и нямаше как да посети болница, проблемът на Калина сериозно се задълбочи и състоянието ѝ се влоши, като дори засегна едното ѝ око. Трябваше да я евакуираме, за да бъде оперирана по спешност, а приоритет при операцията бе да се почисти инфекцията. Това доведе до щети по лицето ѝ, които тогава сметнахме, че не са толкова важни, тъй като трябваше да спасим носа и окото. Това е истината по темата за носа на Калина. Всички абсурдни теории за различни операции и естетични процедури на Калина са нищо повече от измислици", казва Китин Муньос в интервюто.

Още: Вижте как изглеждат днес момичетата от "Антибиотика" (СНИМКИ)

Ръцете на принцесата

Да, Калина демонстрира мускулеста физика на погребението на Цар Фердинанд I в края на май месец, а само няколко дни по-късно в испанското издание "El Mundo" се появи материал за нея, в който се цитира нейно изказване, отговарящо именно на всеобщото чудене относно физическата трансформация на Калина. "Посветила съм се на тренировките с тежести и физическото здраве. Аз съм спортистка.". От "El Mundo" припомнят, че Калина се занимаваше дълго време с конна езда. "Състезавах се в Мароко в продължение на 15 години - била съм на национални и международни състезания, представлявайки България. Първият път, в който видях българското знаме по време на състезание, се изпълних с гордост.", цитира българската княгиня испанското издание.

княгиня Калина, Калина Сакскобуррготска

Снимка: NavyBrat/Twitter

И така. Очевидно съдбата не е била особено благосклонна към Калина и я е поставила пред тежки трудности, които обаче тя преодолява по свой начин. И ако се чувства добре във фитнеса, то няма по-хубаво от това. Даже може да послужи за пример на мнозина, които никога не са прекрачвали прага на спортна зала.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес