Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кое е новото гадже на Наталия Кобилкина? (СНИМКИ)

21 юни 2024, 10:46 часа

Наталия Кобилкина често споделя свои снимки и видеа в профилите си в социалните мрежи, а в описанията към тях дава съвети за различни теми, от които се интересуват жените. С един от последните си постове тя отново привлече вниманието към себе си с думите си, според които изглежда, че не е сама и има човек до себе си. 

Още: Наталия Кобилкина обясни защо Алек от "Ергенът" не избра нито една дама (ВИДЕО)

В кого е влюбена?

Сексоложката е разведена и от дълго време е сама. Но всъщност изглежда, че това не е съвсем така и може би е открила нова любов. "С огромно удоволствие се посвещавам на дете и други деца, кучета, цветя, готвене на здравословна храна", написа Кобилкина към поста си. Впечатление обаче прави едно от следващите изречения. "Щастливо влюбена и се наслаждавам на любовта с много мъжкия мъж", поясни още тя. Това провокира интерес в мрежата и се заговори, че е много вероятно Наталия да е обвързана тайно с мъж, който за момента не става ясно кой е.

Женската енергия просто пробива през мен… Последния месец с мен стават мощни трансформации, усещам как женска енергия...

Публикувахте от Natalia Kobylkina в Вторник, 18 юни 2024 г.

Говори се, че гаджето на Наталия може да е само въображаемо и идеята за нова любов да е слух, защото засега никой не е виждал Кобилкина в компанията на друг мъж. 

Какво се случва с любовта в живота на сексоложката остава загадка, но тя продължава да е активна в социалните мрежи.

Още: Наталия Кобилкина вбеси последователките си с упрек за визията им

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес