Концертът на Bobo&The Gang предизвика фурор в нета

27223
Концертът на Bobo & The Gang предизвика фурор в нета

Bobo&The Gang пуснаха като сингъл за мини-концерта си в Интернет парчето „Пороци”, което с реге саунда си и пълния с откровения текст от години е сред любимите песни на феновете им, а целият лайв бандата ще качи в канала на лейбъла Facing The Sun един ден по-късно.

Единствената инструментална хип-хоп група в България Bobo&The Gang са подготвили 8 лайв изпълнения, записани на един дъх като сред другите задължителни парчета в концерта са „В мен”, „Името ти” и „Хип-хоп”.

Благотворителен концерт „Да помогнем на Боби” ще се проведе в Благоевград

Благотворителният концерт „Да помогнем на Боби” събира на една сцена в Благоевград  десетки изпълнители, съобщи Агенци...

Лайв записите на Bobo&The Gang са първото издание на StudioLive с продуцент Росен Ватев&ctp records, а режисьор е Лора Мушева като концепцията на проекта е да издава по няколко концерта на банди за ценители всяка година, които да носят духа на джем сешън в студио.

Bobo&The Gang са били логичният избор за откриващ серията концерт, защото са една от най-култовите банди през последните години като освен че включва вокалите на харизматичния ар-ен-би певец и МС – Бобо, групата е съставена от най-добрите млади музиканти у нас, а парчетата им покриват целия фънки спектър на музиката. Концертът на Bobo&The Gang можете да гледате на официалните канали на лейбъла Facing The Sun в YouTube и Vbox7.

http://www.youtube.com/watch?v=C0vJNsgSI3w&list=PLuG2q7wBaWeEPTxIGOddu69XDkRpt9uYo&feature=share

 

Бобо те кани на парти за промото на песента му с Redman и BobyLeon

Тази сряда (23 октомври) ще се състои дългоочакваната премиера на видеото към песента “PAARI” (пари) на Bobo feat. Redman &...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com