Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любима участничка в "Игри на волята" е с популярен спортист (СНИМКИ)

10 юли 2024, 14:45 часа

Една от най-силните и издръжливи жени влизали в  "Игри на волята" е Ваня Запрянова. Тя се класира на трето място във втория сезон на предаването. От снимки в Instagram профила ѝ разбираме, че червенокосата красавица се познава с популярен български състезател по кану-каяк.

Снимка: NOVA

Още: Никол Дунева от "Игри на волята" с драстична промяна (СНИМКИ)

Кой е той?

Преди дни Ваня сподели десет снимки в Instagram и показа как е преминал месец юни за нея, а към всеки от кадрите добави и описание. На втората снимка тя е заедно с Радослав Стефанов - състезател по кану-каяк. Спортистът има редица отличия, като няколко пъти е печелил медали от европейски първенства.

Още: Звезда от първи сезон на "Игри на волята" се сгоди (СНИМКИ)

"Купих си шапка. От 100 в магазина ми отиваше една. На него безсрамно много му отиват всички" - така описа снимката Ваня. В мрежата се заговори, че двамата са заедно от известно време като двойка. Засега те не са потвърдили официално дали имат връзка и е възможно да са само добри приятели.

Очакваме скоро да разберем дали любимата амазонка в "Игри на волята" 2 ще се присъедини в All Stars сезона на риалитито, за който си спечели място по време на кастинг битките миналата година

Още: Звезда от "Игри на волята" ще участва в нов български филм (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес