Майкъл Дъглас: Разболях се от рак заради секс

22856
Майкъл Дъглас: Разболях се от рак заради секс

Американският актьор Майкъл Дъглас, който преди три години се разболя от рак на гърлото, сподели в интервю за британския в. "Гардиън", че появата на болестта му е свързана със сексуалния му живот.

68-годишният Майкъл Дъглас, който се превъплъщава едновременно в ролята на виртуозен пианист, стопроцентов гей и крал на ярките бижута в последния филм на Стивън Содърбърг "Зад свещника", заяви, че ракът му не е резултат от прекаляване с алкохола или прекомерно пушене, а е предизвикан от заболяване, предавано по полов път.

Мария Илиева и Мина Кайе с кауза срещу рака

Мина Кайе и Мария Илиева – дамите, които стоят зад авангардния бранд Maria Queen Maria, станаха част от кампания в Европейската и...

"Без да влизам в подробности, този много специфичен рак е предизвикан от човешкия папиломен вирус и произлиза от практикуването на кунилингус (вид орален секс), уточнява БГНЕС. Исках да зная дали тревогите около влизането в затвора на сина ми не са допринесли за отключването на рака, но не, в действителност той се дължи на заболяване, предавано по полов път", разкри Дъглас.

"А ако се разболеете (от този вид рак), кунилингусът е също най-доброто средство за излекуването му", допълни актьорът, чийто син Камерън излежава 10-годишна присъда затвор за притежание и трафик на наркотици. Майкъл Дъглас, който е носител на два Оскара, разкри през 2010 г., че се бори с рак с химиотерапия и радиотерапия. "Трябва да ходя редовно на контролни прегледи, сега на всеки шест месеца, но всичко е нормално от две години насам", заяви актьорът и допълни, че "този вид рак не води до рецидив в 95% от случаите".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com