Матю Макконъхи се стопи!

51310
Матю Макконъхи се стопи!

За огромно съжаление на всички почитателки (и почитатели) - Матю Макконъхи загуби изцяло предишния си външен вид. Холивудският актьор е жертвал около 15-тина килограма от теглото си, за да влезе напълно в образа на свой нов герой, предаде Дейли Мейл.

Звездата от „Как да зарешеш гаджето за 10 дни” изглеждаше повече от неузнаваем по време на снимките на филма „The Wolf of Wall Street” в Ню Йорк.

Матю Макконъхи е най-сексапилният татко

Младоженецът Матю Макконъхи оглави онлайн класация за най-сексапилния татко в Холивуд, съставена по повод Деня на бащата. Макконъхи, к...

Носейки бяла тениска, дънки и джапанки, актьорът, който съвсем скоро се превъплъти в ролята на изкусителен стриптизьор във филма „Magic Mike”, в момента прилича на своята собствена сянка.

Режисьор на „The Wolf of Wall Street” е Мартин Скорсезе, а сред колегите на кльощавия Мат, които също ще вземат участие в тази продукция, са Леонардо ДиКаприо, Джона Хил и Жан Дюжарден. Очаква се, че лентата ще се завърти в кината през 2013-та.

Но това не е филмът, която накара Матю почти да се стопи. Отговорност носи новата лента „The Dallas Buyer’s Club”.

„Играя мъж, който е болен и има огромното желание да е здрав, но не е”, сподели Матю в интерво за Лари Кинг.

Матю Макконъхи мина под венчилото

Мили дами, време е да спрете да точите лиги по сексапилния американски актьор Матю Макконъхи, тъй като той мина под венчилото с приятел...

За мен това е по-скоро психическо затормозяване, а не физическо. Ще свалям килограми докато не достигна теглото, което трябва да достигна. Хванал съм вече по този път и трябва да го направя, тъй като работата ми го изисква.”

Изпиващата роля е базирана на истинската история на Рон Уудруф, мъж от Далас, който се е заразил със спин, тъй като приемал наркотици през 80-те години.

Сега си заслужава да си припомним как изглеждаше любимият ни Матю преди. Дано скоро актьорът отново да влезе в предишната си здравословна и сексапилна физическа форма.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com