Матю Пери се завърна!

11006
Матю Пери се завърна!

Матю Пери може да направи едно завидно завръщане на малкия екран. 43-годишният актьор, познат най-вече с ролята си в хитовия сериал „Приятели”, може да бъде гледан в новия ситком на NBC – „Go On”, който стартира с доста сериозни рейтингови показатели.

Сериалът се излъчва за трета седмица, а вече е привкякъл над 9,3 млн. зрители, разказва Entertainment Weekly. Пери се включи в доста сериали след края на „Приятели”, но изглежда, че именно „Go On” ще му подсигури още приходи и слава.

Матю Пери се лута между себе си и Чандлър

Матю Пери често се обърква дали е себе си, или играе ролята на героя си от хитовия сериал „Приятели” – Чандлър Бинг. ...

В 30-минутната „драмедия” Матю Пери влиза в ролята на Райън Кинг – спортен журналист, който се опитва да преодолее загубата на жена си и се включва в групова терапия.

Защо сериалът е толкова успешен едва с 3-тия си епизод? Защото „Go On” покрива ниша, която досега бе останала празна в телевизионния ефир, разказа Jesse Carp от CinemaBlend.com. „Новият сериал покрива както нови, така и стари идейни формати за сериал, предоставяйки на зрителите качествен хумор, който не се среща често на малкия екран. „Go On” съвместява драма и комедия по уникален начин, а това привлича аудиторията.”

Матю Пери се завръща в пълния си блясък!

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com