X
 
 

Мегз се изповяда за края на връзката си (СНИМКА)

4263 0
Мегз се изповяда за края на връзката си (СНИМКА)
Снимка: Facebook
Миглена Каканашева-Мегз потвърди слуховете, че вече не е с Румен Рончев. Дизайнерката разкри във Facebook, че е сложила край на връзката си с бизнесмена през декември. Намекна за изневяра и дори сподели чат между тях за доказателство.

ВИЖТЕ КАКВО СА СИ ПИСАЛИ ТУК!

Публикуваме без редакция какво написа звездата в социалната мрежа:

"За да няма допълнителни писаници и нужда от обяснения по темата. И за да мога след време отново да публикувам за любов - без да се налага да пояснявам.

С Румен се разделихме през Декември. Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възгледи за живота. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга.

Това е последният ни разговор от преди седмица, сутринта, след като официално напуснах и общия ни бизнес. Двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност. Ако мога да кажа нещо, което все пак да бъде урок за някой по-разумен от нас... то е...Колко много глупости може да направи човек от любов .. не е истина.

Преживях огромно щастие, огромна болка, надежда, отчаяние, разруха. Не съжалявам дори и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми любов, въпреки, че тя за малко не ме уби. Но в един момент човек трябва да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи разумно и честно спрямо тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За съжаление тя не успя да промени "мъжа ми". Трябваше да взема много тежко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е", сподели Мегз.

Каканашева и Рончев бяха заедно около 2 години, като връзката им беше изпълнена с доста драматизъм. Заради дизайнерката бизнесменът изостави съпругата си, от която има 18-годишна дъщеря. Той дори прекара няколко месеца в ареста заради измама с уж откраднат джип, собственост на Мегз.

 

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално