Мейси Грей ще представи у нас и най-новия си албум "Talking Book"

7283
Мейси Грей ще представи у нас и най-новия си албум "Talking Book"

Съвсем скоро родните меломани ще видят на живо изпълнителката на "I Try", "Glad You`re Here", "Still" и редица други хитове. Мейси Грей пристига в София на 21 ноември като част от музикалната платформа My Beat на Ballantine`s, съобщиха организаторите.

Концертът в София е част от световното турне на певицата, на което тя ще представи смесица от песни както от албума й "On How Life Is" така и от "Covered" и "Talking Book".

На 28 октомври тази година, певицата с кадифен глас, Мейси Грей, пусна на пазара албума "Talking Book". Той е римейк на едноименния албум на Стиви Уондър. С това издание, носителката на 2 награди Грами, Мейси Грей, прави своеобразен подарък по повод 40-годишнината от издаването на "Talking Book". Самата тя споделя:

"Това не е албум трибют, това е писмо, носещо любов и почит към големия изпълнител". Сред песните в този албум са хитовите "You Are The Sunshine Of My Life", донесъл първата награда Грами на Стиви Уондър, Superstition и Blame It On The Sun.

Извън музикалната сцена, Мейси Грей се появи и в последния филм на Lee Daniels - The Paperboy. В него тя си партнира с актьорите John Cusack, Zach Effron, Nicole Kidman и Matthew McConaughey. Това не е първата изява на Мейси Грей като актриса. Тя участва във филмите Spider-Man, Domino и Shadowboxer.

Билети за концерта на Мейси Грей в София за 21 ноември, зала 3 на НДК са в продажба в мрежата на Ивентим на цена от 60 лв.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com