Невероятни роднински връзки: Джони Деп - братовчед на кралица Елизабет

50936
Невероятни роднински връзки: Джони Деп - братовчед на кралица Елизабет
Снимка: Getty Images / Guliver

Актьорът Джони Деп е 20-ти братовчед на кралица Елизабет II, и двамата са наследници на крал Едуард III, пише "Дейли Мейл".

Според Ник Барат от Би Би Си, връзката между актьора и кралицата е крал Едуард III, който е починал през 1377 г. Кралицата е 17 правнучка на крал Едуард, а предците на Деп от Йоркшир са роднини на третия граф на Нортъмбърленд , Хенри Пърси, починал през 1489 г. Хенри Пърси е 4 пъти правнук на крал Едуард. Ето тук се крие връзката между Едуард Ножиците и крал Едуард III.

Наградата за грим и прическа отива при Джони Деп

Джони Деп ще бъде награден от Гилдията на гримьорите и фризьорите, които връчват първата си награда за Заслужил артист. "Той, м...

Изненадваща роднинска връзка има и Мадона, която е девета братовчедка на Камила Паркър Боулс. Дукесата и кралицата на попа са наследници на канадците от френски произход Маделин Ърнард и съпруга й дърводелеца Закари Клотие, живели през 17 и началото на 18 век. Семейството е било едно от най-влиятелните в Канада.

Изглежда американският президент Барак Обама и актьорът Брад Пит също имат общи корени в Кения и Ирландия. Обама и Пит са 10 пъти правнуци на Едуин Хикман от Вирджиния, който е починал през 1769 г. Белият дом има връзка и с Анджелина Джоли, която е девета братовчедка на бившата първа дама Хилари Клинтън.

Холивудският режисьор Гай Ричи пък има връзки в британското кралско семейство благодарение на шестата си братовчедка дукесата на Кеймбридж, Катрин Мидълтън. Ричи присъстваше на кралската сватба през 2011 г., защото е приятел на принц Уилям, а не заради роднинските си връзки с Кейт.

Връзката между Кейт Мидълтън и Гай Ричи датира от 18 век. Техен прародител е Дейвид Мартино, който е 6 пъти прадядо на дукесата на Кеймбридж и 5 пъти на режисьора.

Джони Деп ще се жени отново

Популярният холивудски актьор Джони Деп, който преди две години се раздели с приятелката си Ванеса Паради след 14-годишна връзка, се е ...

Оказва се, че и Селин Дион и Джъстин Бийбър също имат връзка помежду си. Двамата са десети братовчеди и са 9 пъти правнуци на Жак Везина и Мари Бойдсън от Франция, които са живели в Квебек, Канада, през 17 век.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com