Раздялата ще струва на Джони Деп 100 млн. паунда

5555
Раздялата ще струва на Джони Деп 100 млн. паунда

Май все пак раздялата няма да е толкова тежка за Ванеса Паради, която ще получи 100 милиона паунда от Джони Деп след края на 14-годишната им връзка.

Двойката, която има две деца, обяви раздялата си след години съвместно съжителство, предаде БГНЕС. Въпреки че двамата нямат сключен брак, френската актриса ще си тръгне със солидна сума от бившия си.

Деп отрече слуховете за раздяла

Холивудският актьор Джони Деп отрече раздяла със съпругата си Ванеса Паради, пишат британски медии. 48-годишниата звезда от хитовата л...

49-годишният актьор се очаква да изплати парите наведнъж. Звездата иска да запази приятелските си отношения с Паради, без да намесва съда.

"Ако двамата бяха женени, съпругата на г-н Деп можеше да претендира за 50% от богатството и семейното имущество, както и издръжка на децата", обясни адвокатът Робърт Нашин.

Деп и Паради, които така и не пожелаха да надянат брачни халки, са собственици на няколко имения. Във Франция те имат къща в Мьодон и вила в Южна Франция, в селцето План-дьо-ла-Тур, на 20 км от Сен Тропе.

Те разполагат също така с няколко къщи в Лос Анджелис, с имения на Хаваите, Великобритания и Венеция. Към дългия списък се прибавя и остров на Бахамите и голяма яхта, дълга близо 50 метра.

Приветстват Джони Деп в индианско племе

Холивудският актьор Джони Деп, който доскоро се подвизаваше като пират в хитовия филм „Карибски пирати”, остави в миналото ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com