Триковете за красота на звездите

5358
Триковете за красота на звездите

Чудили ли сте се някога как известните личности имат толкова безупречна визия? Те определено успяват да постигнат уникални резултати. Не винаги обаче причината е скъпи продукти, които обикновена жена не би могла да си позволи. Напоследък доста известни дами споделят триковете, чрез които постигат този ефект. А те са жени, на които всички се възхищават.

Ето и триковете, които всяка от тях споделя и как и вие можете да ви включите в ежедневната си рутина, за да имате визия на звезда:

Звездите, на които плащат най-много за реклама в Instagram

Ако следвате любимите си знаменитости в Instagram, вероятно сте забелязали, че много от тях си правят снимки с определени продукти. Раз...

1. Дженифър Лопез - когато сте на диета, обикновено чувствате неприятния глад и се чудите как да се отървете от него, нали? Дженифър Лопез споделя какво прави, докато е на диета, за да не е гладна и да не чувства дискомфорт. Тя мирише масло от грейпфрут, за да не се чувства зле. Също така перфектната визия, на която всички й се възхищават се дължи и на изключително много тренировки, които тя прави всеки ден.

2. Виктория Бекъм - всяка жена се е взирала поне веднъж в снимки на известни личности с невероятно чиста и безупречна кожа на лицето. Наистина изглеждат ослепително и този външен вид не е непостижим. Всъщност доста лесно можете да го постигнете. Виктория Бекъм споделя, че поддържа кожата на лицето си като прави пилинг с животинска плацента.Според много учени този метод поддържа кожата млада и подпомага регенерацията на клетките. А госпожа Бекъм е критерий за красота. Затова си заслужава да и се доверите.

3. Суки Уотърхаус - виждали ли сте колко красиви къдрици има тя? Може би си мислите, че ги постига чрез някакви специални продукти или че постоянно е във фризьорския салон. Тя къпе косата си с кола и така тя става чуплива и жизнена. За да не горите прекалено много и често косата си с пресата, опитайте с метода на Суки Уотърхаус.

4. Катрин Зита Джоунс - тя споделя, че не поддържа косата си с козметични продукти, а с най-обикновени хранителни продукти и не използва балсам. За здрава коса вместо това използва бира и мед. Споделя, че няколко дни след това мирише неприятно, но е много полезно за косата. А за нея е по-важно тя да е здрава и красива. Терапията с бира е много известна за поддържането на красива коса.

Известните личности, които са извършили убийства

Знаменитостите са хора като всички нас. Понякога са безотговорни, понякога просто допускат грешки. От грешка до грешка обаче има разлик...

5. Гуинет Полтроу - звездата споделя, че белите си зъби поддържа с редовно жабурене с олио. То отстранява бактериите и токсините от устната кухина и трайно избелва зъбите. Тя споделя , че от години го прави и е изключително доволна от резултата.

6. Холи Бери - тя не прави никакви процедури, за да поддържа тялото си красиво. Целулитът не е проблем за звездата, тя споделя, че просто добавя кафе в скрабта си за тяло и се радва на чудесните резултати. Ако искате и вие да постигнете нейната визия, не изхвърляйте утайката след сутрешното си кафе. Просто я оставете да изсъхне и я смесете с душ-гела си.

7. Шайлийн Уудли -тя споделя, че за нея грижата за здравето на тялото и е много важна. Прочиства тялото си като като яде глина. Така очаква да премахне токсините от него.

8. Зоуи Салдана - косата е много важна за всяка една звезда, те не могат да си позволят да имат сухи и безжизнени коси. Ето защо звездата прави маска с майонеза веднъж седмично, за да се радва на здрава и сияйна коса.

5 знаменитости, които са били в затвора

Когато си звезда, много неща могат да ти се разминат. Но дори и най-популярните личности трябва да се съобразяват с тежката ръка на зак...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Холивуд ужасен след отмяна на присъдата на Уайнстийн

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com