Всичко за концерта на Kreator, Morbid Angel и Nile в България

4219
Всичко за концерта на Kreator, Morbid Angel и Nile в България

Както Actualno.com вече ви съобщи, в понеделник, 19 ноември, ни очаква един от най-екстремните концерти тази есен, а именно съвместния лайв на немските thrash ветерани Kreator и две от легендите на американския death metal – Morbid Angel и Nile. Трите банди, подкрепени от младоците Fueled By Fire, ще забият в столичната зала “Христо Ботев”.

По изискване на самите банди, вратите на зала Христо Ботев ще отворят за феновете в 17:00 часа, съобщиха организаторите. Точно в 18:00 часа на сцената ще излязат Fueled By Fire с 45 минутен сет, след което техничарите от Nile ще нажежат допълнително атмосферата за гвоздея на вечерта.

Kreator и Morbid Angel ще са ко-хедлайнери на метъл лудницата, като всяка една от двете групи ще изнесе пълнокръвен лайв сет.

Ето и разпределението на групите по часове:

Пускат билетите за "Стената" на Роджър Уотърс в петък

Този петък 16 ноември, стартира продажбата на билети за шедьовъра на Роджър Уотърс "The Wall" ("Стената"). Най-популярното и мащабно ...

Fueled By Fire – 18:00 – 18:45

Nile – 19:00 – 19:45

Morbid Angel – 20:15 – 21:30

Kreator - 22:00 – 23:15

Билетите за концерта на Kreator, Morbid Angel и Nile са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Броени дни до концерта на Джей Ло

Остават броени дни до мегаконцерта на Дженифър Лопес в България - 18 ноември. Вратите на зала "Арена Армеец София" ще отворят в 18:00...

Билетите за метъл лудницата се продават на цена от 40 лв., а в деня на концерта, както и на място на самото събитие, ще са по 45 лв.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук  може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Kreator и Morbid Angel.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Декларацията може да бъде намерена и на входа на Зала “Христо Ботев” преди концерта.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, отново с придружител и попълнена декларация.

Ищар идва в България с нов албум

Световноизвестната Ищар Алабина се завръща в България на 13 Април 2013 година, за да представи най-новия си албум „7“, койт...

Метъл събитието е част от предстоящото общо Европейско турне на четирите банди, което за щастие на родните фенове на тежката музика няма да подмине България. Още преди да се е състояло, турнето вече предвещава да остане в историята на метъла.

Както вече организаторите съобщиха, Kreator идват в България с чисто ново зрелищно 3D шоу, което ще съчетае видео прожекции, светлинни ефекти и ултра тежките рифове на групата. Немските траш машини използват на 100% новите технологии във визията и озвучаването на концертите си и обещават един наистина запомнящ се концерт.

Това ще е първото гостуване на Morbid Angel в България. Американските death легенди обещават да представят пред родната публика убийствен сет от всички Morbid Angel класики от албуми като „Altars of Madness“ и „Covenant“. Немските thrash герои Kreator наскоро издадоха един от най-силните си албуми “Phаntom Antichrist” и ще го представят пред българскаата публика на концерта в понеделник. Предстоящата касапница ще е четвъртото им гостуване на родна земя.

Редактор: Десислава Симова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com