Звездни майки, позирали за Playboy

78091
Звездни майки, позирали за Playboy

В живота на всяка жена има постъпки, от които тя може да се срамува пред своите деца. Холивудските звезди не правят изключение. Много от тях са заснели голи фотосесии за списание Playboy.

Някои от звездите се снимат след раждане, за да демонстрират своите прекрасни фигури, на които бременността не е оказала влияние. Наскоро бе съставен списък на звездните холивудски майки, позирали за мъжката Библия.

Първата снимка за Playboy на Тамара Екълстоун

Дъщерята на боса на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара, сподели в Twitter снимка от фотосесията си за Playboy. Както е известно, 28-го...

Една от многото в живота на Чичко Чарли Шийн - актрисата Дениз Ричардс побърза да свали дрехите само пет месеца след като роди дъщеричка на своя палав съпруг. Това се случи през 2004.

Звездата от "Извънземното" Дрю Баримор беше много лошо момиче през 90-те – секс, наркотици и постоянни купони. Не е учудваща нейната поява на обложката на Playboy. Днес рецидивите на младостта са далечен спомен. Дрю е напълно променена и добра съпруга и майка.

Съвсем различна е историята на Джесика Алба, който се съблече по бикини и цъфна на страниците на списанието, без да подозира. Наложи се лично Хю Хефнър да й се извини. Алба роди две години по-късно.

Хю Хефнър правил секс с над 1000 жени

Хю Хефнър се похвали, че е спал с над хиляда жени. В интервю за новия брой на американското списание "Ескуайър" на въпрос с колко жени ...

Абсолютната рекордьорка е Памела Андерсън. Майка на две деца, тя е истински "ветеран" на Playboy със своите 13 корици до 2011.

Джоан Колинс, която днес е почти на 80 години, не позира и слава Богу, но преди около 3 десетилетия тя уверено показваше своята фигура, макар и в доста напреднала възраст.

Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com