21 палета имат нужда от средства, за да заминат за Холандия

16671
21 палета имат нужда от средства, за да заминат за Холандия
Снимка: ARS

От Animal Rescue Sofia отправят апел за събирането на средства, за да може 21 малки кученца да бъдат изпратени в Холандия, където ще бъдат осиновени.

От организацията обясняват, че останат ли още в България тези съкровища ще изгубят безвъзвратно своя шанс за щастие и ще се влеят в голямата група нежелани отраснали „помиярчета“ на нашия приют. Ще растат в клетка, ще бъдат самотни и скучаещи, ще сънуват едни и същи безплодни сънища за обичливи семейства.

Кученце падна от 16-ия етаж и оцеля

Цяло чудо са преживели малкото кученце Сузи и неговата стопанка. Палето, което е порода малтипу, паднало от 16-ия етаж на небостъргач в...

Цената на един транспорт до Холандия е 1200Е. След като разплатихме ремонта до тук и го спряхме, след като осигурихме храната, лекарствата и грижите за приюта и този месец, сме в такъв минус, че повече не е възможно да го разтягаме. От приятели на едно от кучилата успяхме да измолим 350Е. Още 850 обаче чисто и просто ги няма. Да, това са много пари – по 40Е на бебе. Пресметнато с хилядите километри, които трябва да изминат мъниците обаче това не е голяма цена – частните транспортни фирми вземат не по-малко от 150Е за тази дестинация, за въздушен транспорт вече да не говорим.

Казано иначе – по 80 лева на калпак струва бъдещето на тези 21 мили хлапета. Ние не можем да им го осигурим, макар да знаем, че всяко от тях ще „погълне“ тези 80 лева само в близките 3 месеца, просто ги нямаме. Молим ви за помощ – макар и трудно, не невъзможно да съберем тази сума и да пратим бебоците на път към техните осиновители.

Помогнете, добри хора, помогнете им ако можете и с колкото можете – приятелите на кучетата сме много и ако всеки даде от себе си по малко – ще има обич и щастие за още 21 невинни души. В противен случай ще трябва да ги оставим тук, с мъгляво бъдеще, обградено с решетки и неяснота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com