500 специални намаления с отстъпки над 50% на „Black week“ в Kaufland от 6 ноември

11288
500 специални намаления с отстъпки над 50% на „Black week“ в Kaufland от 6 ноември
Снимка: Кауфланд

Kaufland България стартира своята „черна седмица“ с най-богатия си досега асортимент и огромни намаления. От понеделник, 06 ноември, до неделя, 12 ноември повече от 500 артикула ще бъдат достъпни за клиентите на лидера в ритейла. Ден по-рано, в неделя, всички притежатели на програмата за лоялност на веригата Kaufland Card ще могат да се възползват ексклузивно от промоциите и огромното разнообразие от електроника, дрехи, домакински уреди, техника и инструменти за домашния майстор.

Черната седмица във всички магазини на веригата ще обхваща широка гама продукти с намаления от 20 до над 50%. Сред тях са разнообразие от уреди за дома като тостер, сокоизстисквачка, кафемашина, ютия и уред за парно гладене на Tefal, прахосмукачка на Rowenta. Промоционалната селекция от предложения се допълва от богатия избор от завивки, спални комплекти и дрехи и обувки на adidas, ellesse и други.

Сред хитовите предложения на Kaufland е кафеавтомат Philips, който може да бъде закупен с отстъпка от 30% през цялата „черна седмица“. Прахосмукачка робот с моп Xiaomi, намалена с над 25% и LED LCD телевизор CROWN на специална цена са само част от многобройните оферти на ритейлъра.

Всяко домакинство ще може да поднови тиганите и тенджерите вкъщи с намаленията от Kaufland и Tefal. С отстъпка до 50% клиентите на ритейлъра могат да закупят съдове за всяка нужда. Едно от най-атрактивните предложения е фритюрник с горещ въздух за печене, пържене и гриловане на Tefal, който е с намаление от 35% през цялата „черна седмица“.

„Black Friday в Kaufland е един от най-очакваните моменти за нашите клиенти през цялата годината. Тази година сме събрали най-добрите предложения и намаления, за да предоставим възможност на всеки клиент да намери това, което му е необходимо. Ние сме горди да сме лидер в ритейла и да отговаряме на нуждите на потребителите ни като им предлагаме голямо разнообразие и високо качество на изгодни цени във всички стокови категории.“ - коментира Ялчин Джем, търговски директор на Kaufland България и член на Управителния съвет на веригата.

От промоциите за „черния петък“ могат да се възползват и всички домашни майстори. За тях Kaufland e подготвил разнообразни уреди на световно известната марка BOSCH.

Към специалните промоции през „черната седмица“ се включва и намалението от 20% на всички артикули с марка H8S на легендарния български футболист Христо Стоичков. Чорапи, шапки и футболни топки с бранда могат да бъдат намерени с отстъпка във всичките 65 магазина на ритейлъра.

Всички промоционални предложения на най-голямата търговска верига у нас могат да бъдат разгледани в предстоящата Black week брошура. (видима на сайта от събота, 4.11)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 12 май, 2024 г. (неделя)

Новинитe: Най-важното за деня, 11 май

Хаос, гафове и протести: новата транспортна схема в София

Пренасят тленните останки на цар Фердинанд в София

БДЖ с важни новини: Ето къде и какви са промените във влаковете от 13 май

Коментар №3 на седмицата: Лидерските битки за София: Добро наместване, но кофти Фън шуй

Коментар №2 на седмицата: Феновете на Путин в Грузия да слушат Каспаров, защото Зимата идва и при тях

Коментар №1 на седмицата: Кампания като слънце, въпросът е кой стои в сянката

"Влязох им остро с бутонките": Гвоздейков обещава скоро кошмарите с БДЖ да са само лош спомен

"Независимият" служебен кабинет върна фирмите на ГЕРБ в пътното строителство (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com