А1 води в класацията за най-добър работодател Career Show Index 2020

2379
А1 води в класацията за най-добър работодател Career Show Index 2020
Снимка: А1

А1 България е на първо място сред 50-те най-добри работодатели в България според класацията Career Show Index 2020. Индексът отличава резултатите на работодателите на база представянето им в едни от най-престижните бизнес класации у нас и на получените през последните три години награди и сертификати.

В класацията Career Show Index 2020 са събрани отличията на победителите в Career Show Awards 2019, Работодател на годината на Кариера в България 2018, Top Employer Institute, Наградите на Българската асоциация за управление на хора 2019, Forbes Business Awards 2020 и Company of the Year 2018. Цялата класация Career Show Index 2020 е на адрес: https://careershow.bg/index/

“Искаме да поздравим А1 България за успешното представяне и класирането сред 50-те най-добри работодатели в Career Show Index 2020. Добрите практики, стратегии и политики, които демонстрира компанията, я нареждат сред едни от най-силните работодателски марки в България. За нас е чест, че в едни тежки за бизнеса времена продължаваме да оценяваме труда, усърдието и успеха на компаниите у нас”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

А1 предоставя широк достъп до възможности за учене и развитие, международни стандарти на работа в модерна среда, свързаност без граници и достъп до иновации, дигитално преживяване и открита комуникация. Компанията предлага на своите близо 4000 служители много възможности за кариерно и професионално израстване, чрез разнообразни програми за професионално и личностно развитие.

Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ на А1 България, коментира: „Приемаме първото място в Career Show Index 2020 като атестат за добрата ни и целенасочена работа да създаваме благоприятна среда за професионално развитие. Полагаме много усилия за изграждането на силен и мотивиран А1 екип и се радваме, че те са осезаеми – както за служителите, така и за обществеността. Работодателската марка на А1 ни дава възможност да привличаме най-добрите таланти във всяка сфера. Тези признания за постиженията ни дотук ни носят радост, но и ни ангажират за усилена работа в тази посока и за в бъдеще, за да продължаваме да затвърждаваме позицията си.“

Телекомът използва съвременни и иновативни методи за усъвършенстване на индивидуалните компетенции на всеки от служителите и осигурява богато портфолио от въвеждащи, надграждащи и специализирани обучения, голяма част от които са съобразени с дигиталния начин на живот и работа. Чрез специално разработени програми като „Топ служители“ и „Лидери в продажбите“, компанията отдава признание и възнаграждава най-добрите постижения. За да стимулира професионалното развитие на екипа, А1 предоставя също и разнообразни възможности за постоянно учене и запознаване с най-новите технологии и тенденции за управление на бизнеса.

Компанията инвестира и много усилия в създаването на модерна работна среда за служителите, които използват съвременни технологии и дигитални възможности за комуникация. Едно от важните направления, в които А1 работи, е осигуряването на комфорта, здравето и удовлетвореността на служителите чрез различни инициативи за баланс между работа и личен живот, както и гъвкавост на работното време и място.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com