Ангелкова: Българското Черноморие не е Слънчев бряг

1484
Ангелкова: Българското Черноморие не е Слънчев бряг
Снимка: БГНЕС

Българското Черноморие не е Слънчев бряг. Има тихи и спокойни места по Черноморието. За нас е важно да развиваме всички видове туризъм и да надграждаме това, което сме постигнали. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова в ефира на Нова телевизия.

​Проверяваме всичко по морето. Предстоят още проверки по Северното Черноморие. Проверяваме свободната и платената зона, има ли медицински пунктове, има ли спасители, почистено ли е, заведенията също се проверяват, заяви министърът.

Незаконни обекти на централната алея в Слънчев бряг

Министърът на туризма Николина Ангелкова и представители на туристическата администрация направиха внезапна проверка на крайбрежната и ...

Ние проверяваме всички сигнали, които се изпращат в министерството и медиите. Реагирахме веднага на сигнала за мазут на плаж Синеморец, който бе изхвърлен от морето. Това е старо замърсяване, което е било донесено на брега, около устието на река Велека. На другите плажове в района на Синеморец всичко е чисто, каза Ангелкова.

Проверката на плаж Нестинарка показва, че цените на чадъри и жезлонги е 36 ст. Всички останали принадлежности концесионерът може да предлага по собствено усмотрение. Всеки турист може да избере дали да ползва чадър и шезлонг, шатра или шалте, отбеляза още Николина Ангелкова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com