Атрактивни промоции в Kaufland до края на седмицата

3765
Атрактивни промоции в Kaufland до края на седмицата
Снимка: Кауфланд

Всяка седмица брошурата на Kaufland дава възможност на клиентите да избират от богатото разнообразие от над 600 намалени продукта. До неделя, 23 юли, потребителите на най-голямата ритейл компания у нас могат да намерят повече от 80 артикула на специални цени от 50 стотинки, 1 лв., 2 лв., 5лв. и 10 лв. Изгодните предложения могат да открият на страниците на актуалната седмична брошура и рафтовете на любимия си магазин.

Клиентите на веригата могат да закупят само срещу 50 стотинки банички със сирене и извара, студен чай, пудинг, различни видове бисквити, сладки и солети.

От компанията пускат и редица хранителни и нехранителни продукти намалени с над 50% и предлагащи се на цена от 1 лев като: пастет, айрян, разбит хайвер, домашна юфка и козметични продукти.

Сладки и солени изкушения като бисквити, млечен шоколад, протеинов пудинг, риба тон, зелен грах и сладка царевица са сред намалените артикули, които могат да бъдат закупени на цена от 2 лв.

В ценовата категория от 5 лв. мога да бъдат намерени чувалче с 5 кг. картофи, бяло и червено вино, мариновани морски специалитети и месни продукти.

XXL предложения, подходящи за семейната трапеза и бюджет, са включени в офертите за артикули на цена от 10 лв.

През цялото лято (до края на август) Kaufland България трайно намалява цените и на над 100 сладоледа и напитки, с които всеки може да се разхлади в горещините.

Всички актуални седмични предложения на най-голямата търговска верига у нас могат да бъдат разгледани в брошурата на Kaufland и ще бъдат налични до 23 юли или до изчерпване на количествата. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-важното за деня, 24 май 2024 г.
Най-важното за деня, 24 май 2024 г.

Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 24 май. ВЕЛИКАТА ПРОСВЕТИТЕЛСКА МИСИЯ НА ПЪРВОУЧИТЕЛИТЕ: ОТКЪДЕ МИНАВА...