X
 
 

Басейнова дирекция Варна реагира по случая от Созопол

1164 0
Басейнова дирекция Варна реагира по случая от Созопол
Снимка: БГНЕС
Басейнова дирекция Варна разпореди на концесионера на Централния плаж в Созопол незабавно да преустанови изземването на пясък от Черно море, предаде кореспондентът на БГНЕС.

От Басейнова дирекция съобщават, че действията на концесионера са в несъответствие с писмото от фирмата-концесионер за натрупване на пясък по брега и че са поканили концесионера на среща за изясняване на обстоятелствата по случая.

Ангелкова разпореди проверка на Централния плаж в Стария Созопол

Министър Николина Ангелкова разпореди проверка на Централния плаж в старата част на Созопол. Експерти на ведомството ще проверят на мяс...

Решението на държавната администрация идва часове, след като министър Николина Ангелкова разпореди проверка на Централния плаж в старата част на Созопол. Очаква се експерти на ведомството ще проверят на място извършваните дейности за изграждане на пясъчни диги на плажа.

Граждани на града изнесоха информация, че там се издига защитна дига, която да предпази плажната ивица. Новината доведе до сериозно напрежение. Кметът Тихомир Янакиев обяви, че не е бил информиран и е сезирал РИОСВ и Басейнова дирекция по случая. Още информация за строежа можете да прочетете в ТАЗИ СТАТИЯ.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители