BILLA България и SOS Детски селища България реализират съвместна дарителска акция

1203
BILLA България и SOS Детски селища България реализират съвместна дарителска акция
Снимка: BILLA

За пета поредна година, BILLA България подкрепя дейността на „SOS Детски селища България“. В периода юли-август 2021 г. търговската верига е домакин на доброволческа акция за събиране на дарения в подкрепа на приемната грижа у нас. Представители на организацията ще предоставят информация за каузите на организацията на територията на девет филиала в град София, a всеки клиент на търговската верига при желание ще може да подкрепи дейностите на “SOS Детски селища България“ като стане SOS Приятел с регулярни месечни дарения.  

Посетителите в ключови магазини на BILLA в столицата могат да осъществят пряк контакт с представител на „SOS Детски селища България“ и да допринесат за осигуряването на щастливо детство в семейна среда на повече деца в страната, в часовия диапазон 11:00 и 20:00 ч., както следва: до 2 август, 2021 г. – в емблематичната „BILLA на България“ на бул. „България“ 55, в периода 3-6 август – в магазина на ул. „Сан Стефано“ №22, между 2 и 12 август – във филиала в Mall Bulgaria, в периода 7-12 август – на ул. „Житница“ №5А и до 12 август – в магазина на ул. „Софийски герой“ №4. От началото на месец юли до днес, доброволчески акции, като част от партньорството, се осъществиха успешно в четири други обекта на веригата, разположени в жк „Младост“ 4, жк „Люлин“ и централната част на града.

Най-емблемачният магазин на BILLA в Пловдив отваря врати, след реконструкция

С обновен интериор и много нововъведения магазин BILLA на бул. 6-ти Септември №221 ще посреща отново пловдивчани след месец на голяма р...

„Горди сме от факта, че “SOS Детски селища България“ ни отличиха като дългогодишен и верен партньор, защото това признание ни мотивира да продължаваме съвместно да търсим решения в полза на по-доброто бъдеще на младите хора в страната. За период от 5 години компанията ни е отделила близо 67 000 лв. в подкрепа на каузите на организацията. С отварянето на вратите на търговските обекти за дарителски акции, BILLA България съдейства за обществено разпознаване на значимостта на каузите и необходимостта от широка подкрепа“, сподели Норберт Мисбрандт, Изпълнителен директор на BILLA България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com