BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна

665
BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
Снимка: BILLA България

След успеха на миналогодишната кампания BILLA България стартира отново записването за своята ученическа програма за 2024 г. Младежи от цялата страна ще имат възможността да започнат първата си работа в ритейл сектора през лятната ваканция и ако желаят да доведат свой приятел, с когото да работят заедно. Програмата е за ученици, които са на възраст между 16 и 18 години и имат желание да научат повече за бизнеса с бързооборотни стоки, да придобият ценен опит и умения за работа в екип.

Лятната ученическа програма на BILLA ще се проведе от 1 юли до 1 септември, като веригата предлага атрактивни условия на участниците – гъвкаво работно време на смени, до 5 дни платен отпуск и трудов договор за 4-часов или 6-часов работен ден. Освен основното си възнаграждение, учениците ще получат и по 200 лв. на месец под формата на ваучери за храна. При успешно завършване на програмата, младежите ще получат и еднократен ваучер от 500 лв. за търговски център по избор, с който да се подготвят за следващата учебна година.

За втора поредна година търговската верига дава възможност на участниците в ученическата кампания да доведат свой приятел, с когото рамо до рамо да развиват уменията си и да споделят вълнението от своята първа работа. По този начин младежите могат да бъдат по-спокойни в началото на своя кариерен път и да се забавляват, докато трупат ценен опит и професионални качества в една от водещите търговски вериги в страната. 

В продължение на години BILLA България предоставя шанс на млади и мотивирани хора да реализират потенциала си и да направят първите си кариерни стъпки, като развива ученическа лятна практика, стажантска програма, както и международна младежка програма за бъдещи мениджъри. Подробна информация за активните програми на BILLA, както и всички отворени позиции в компанията, могат да бъдат открити в новия кариерен сайт на веригата. Лесната за използване платформа прави процеса на търсене на работа по-приятен и ефективен за кандидатите, като предоставя подробна информация за структурата на компанията, социалните придобивки и актуалните отворени позиции във всяка точка от страната.

Повече информация за кампанията можете да видите тук: https://billajobs.bg/students

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com