Цветанов срещу снега

4514
Цветанов срещу снега
Вътрешният министър се зае да води битка със снега и неговото почистване

Вътрешният министър Цветан Цветанов се зае да води битка със снега и неговото почистване.

"Не съм запознат със съдържанието на договорите с фирмите, които отговарят за снегопочистването, но съм наредил да бъдат възложени проверки", каза в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът.

Трети ден хиляди българи в капана на снега

Възстановено е електрозахранването в голяма част от населените места на община Чепеларе. Възстановено е и електрозахранването на Роман,...

Министърът уточни, че фирмите декларират определена техника, когато участват в конкурсите, а впоследствие се оказва, че тя не е налична или е преотдадена на друга фирма.

"Фирмата, която е отговаряла за АМ „Хемус" е разполагала с роторна машина, но е нямало шофьор и затова се е наложило да се обърнат за помощ към министъра на транспорта Ивайло Московски", допълни министърът.

Цветанов коментира появилата се идея да бъдат арестувани шофьорите, които при зимни условия шофират с летни гуми. Според него е най-важно водачите да бъдат отговорни и да спазват разпоредбите.

Според него трябва да се направи анализ за това какви са плюсовите и минусите при спирането на ТИР-овете през уикендите за цялата година. Той сподели, че е привърженик на анализите, а не на решенията, които се взимат след една определена ситуация.

Неизгодни договори на Плевнелиев виновни за хаоса със снега

Неизгодни договори, сключени преди година по времето на Росен Плевнелиев, са основната причина агенция "Пътна инфраструктура" пак да се...

„Всяко едно действие, което се предприема от полицейските служители, е на база разпореждане и, ако има противодействие, няма пречка да има арести”, каза още Цветан Цветанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com