Цветеслава Гълъбова: Надявам се, когато професор Чорбанов оздравее, да заведе дело срещу Петър Велков

11499
Цветеслава Гълъбова: Надявам се, когато професор Чорбанов оздравее, да заведе дело срещу Петър Велков
Снимка: Личен архив

"До петър велков - наричащ себе си експерт.

Г-н петре, позволявам си на малко име и на ти, защото като те гледам си на възраст да ми бъдеш син. Слава Богу, че не си. Защото щеше да ме е срам от твоята мерзка, долна и пошла постъпка. Кой ти даде право, момче, ти да оповестяваш лични данни за здравното състояние на един човек - който и да е той.

Андрей Чорбанов – в болница, човечността – в кома

"Андрей Чорбанов е приет на 19.03 (петък) в болница с ПСР позитивен тест за Ковид и двойна бронхопневмония". Така започва дълга публика...

Кой ти даде право да се гавриш и да предизвикваш оргазмени стенания на стената ти от злоради и злобни хора. Много ми се ще, когато проф. Чорбанов оздравее, да ти заведе едно дело в Комисията за защита на личните данни и да сезира съответните етични комисии - най-малкото на Българския лекарски съюз, за да се изясни пък и кой продажен медицински специалист те е напоил с подробна информация", пише психиатърът Цветеслава Гълъбова във Фейсбук.

"Петре, не си ми уважаем, жалък си, ама много жалък. Не те знам какъв експерт си, но помни, че евтината слава, която получи, ще се обърне срещу теб. И преди да кръжиш като лешояд си помисли какво би ти било да си на мястото на проф. Чорбанов или неговите близки, които четат жлъчните и преливащи от злоба и глупост коментари на стената ти.

Ако е вярно, че учиш деца - Бог да им е на помощ. Преди да си учител, експерт или незнамсикакво точно, каквото твърдиш, че си, бъди ЧОВЕК! И това не е въпрос на дипломи, петре, а на душа и сърце. Ти показа, че това ти е чуждо.

Проблем е, че сигурно сега обираш овации и поздравления от хора с твоето ниво на емоционален интелект, т.е. НУЛА. Само те подсещам, а може и да не знаеш, че има един Бог, пред когото се изправяме и той ни съди.

И присъдата за лешоядите, които държат в грабливите си нокти мразените от тях инакомислещи, получават строго наказание. За мой ужас, оказа се, че и националните телевизии са отразили тази "новина". Е, няма да обиждам никого, те получиха преди време едно определение, което с това свое действие заслужиха. За тях толкоз.

Петър Велков: Андрей Чорбанов е приет в болница с позитивен PCR и двойна бронхопневмония

"Андрей Чорбанов е приет на 19.03 (петък) в болница с ПСР позитивен тест за Ковид и двойна бронхопневмония". Това пише в своя Facebook ...

А към всички, с които общувам тук /приятелите ми от реалността си ме познават/ - ковид ще мине и ще замине, ще дойдат други изпитания. И след това ще трябва да можем да се гледаме, да спорим, да се обичаме.

Предлагам да се ограмотим що е това емоционален интелект и да започнем да го развиваме или усъвършенстваме. И тогава такива срамни, мерзки и долни постове като на петър велков, няма да бъдат посрещани с див възторг. Няма страданието на инакомислещите да се посреща с оргазмени стенания и ръкопляскания. ОчеИЗвадната простотия на моята стена ще бъде пресичана веднага!

Хубава вечер и никога, ама никога не забравяйте, че всеки може да се разболее от нещо, включително и от психично заболяване. И има риск да получи отношение, каквото дава."

Не на същото мнение обаче е Александра Божимирова, която не е съгласна относно оценките като на Цветеслава Гълъбова за направеното от Велков и го заявява ясно във Фейсбук.

"Професор Чорбанов има над 300 интервюта, все в посока неспазване на мерките. Маските не вършели работа, пък ваксините не работели, пък естественият имунитет превъзхождал ваксинационния и пр.

Петър Велков всъщност не бил математик, завършил е педагогика***

Петър Велков, който стресна българите с прогнозата си, че "смъртността ще скочи с до 4 пъти", се оказа, че не е математик като завършен...

Не е спирал да саботира противоепидемичните мерки, като лъже и дезинформира (...). Но това, както разбирам, е ОК. ОК е в условия на пандемия някой с репутация на експерт да промива мозъците на неселението почти ежедневно с псевдонаучни твърдения и откровени измислици.

Но да се напише във ФБ, че същият бил болен от Ковид, пък е бил на предизборен тур и да се постави тази новина в контекста на твърденията му, че го е преболедувал през ноември, че няма да се ваксинира, че има естествен имунитет, който ще го предпази повече от всяка ваксина и прочее словесни ерупции, се оказва дълбоко нередно и възмутително за чувствителната и с безукорен етичен кодекс българска ФБ общност.

Лягам си спокойна за бъдещето. С такъв набор от ценности няма страшно нито за нацията, нито за държавата.

P.S. Какво тук значат някакви животи..."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 26 април 2024 г. (петък)

Отиде си мимът и театрален режисьор Александър Илиев

Най-важните новини за деня: 25 април 2024 г.

Градската природа във фокуса на арт конкурс

Българските деца са първи в Европа по консумация на алкохол, цигари и канабис

Д-р Евлоги Станчев: Все още не сме готови да погледнем трезво на отношенията ни с Русия (ВИДЕО)

Kaufland срещу разхищението на храна: Намаленията на компанията спестяват над 11 млн. кг хранителни отпадъци

С колко са се увеличили местата в детските ясли у нас?

Времето утре - 26 април 2024 г.

ВАС върна за ново разглеждане отказът за бежански статут на арабски дисидент

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com