Един от нападателите на медицинския екип в Овча купел беше върнат в ареста

4461
Един от нападателите на медицинския екип в Овча купел беше върнат в ареста

Един от тримата души, на които бяха повдигнати обвинения за нападението над екип на "Спешна помощ" в софийския квартал "Овча купел", беше отново върнат в съда.

Преди седмица и половина Софийски районен съд пусна и тримата обвинение в нападението - Ленко Панов, Даниела Николова и Илиян Димитров. Сега обаче Софийски градски съд върна Панов в ареста, информира bTV.

В Пловдив зачестяват заплахите към Спешна помощ

Зачестяват заплахите към Спешна помощ в Пловдив, съобщи агенция Фокус. Заплахите от пациенти по телефона станаха повече след проведени...

Ленко Панов е бащата на абитуриента, в който е бил купонът по случай завършването на средно образование. Заедно с Даниела Николова и Илиян Димитров той беше пуснат от районния съд заради недобро събиране на доказателствен материал. Оказа се обаче, че за Панов обаче са събрани нови доказателства от Софийска районна прокуратура. Те показвали, че той е инициирал побоя над медицинския екип и е счупил предното стъкло на линейката.

Побоят стана на 25 май, след като компания извика Спешна помощ заради девойка с над 4 промила алкохол в кръвта. Приятелите ѝ нападнаха екипа. Пострадаха шофьорът на линейката, лекарят и медицинската сестра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com