Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ексклузивни продукти и цени в софийските филиали на Kaufland от 17.06

17 юни 2024, 15:44 часа • 765 прочитания

Ексклузивни продукти и цени ще радват притежателите на Kaufland  Card в софийските филиали на лидера в ритейла от тази седмица. Новите дневни промоции с топ предложения стартират на 17.06. във всички 16 хипермаркета на ритейлъра в столицата, предлагайки избрани продукти и атрактивни цени.

Промоциите в понеделник започват със сладолед на клечка за 0,99 лв., продължават във вторник със свински ребра за 9,99 лв. и завършват в събота с промоционален пакет от четири бири Amstel за 3,49 лв. и неделя с кухненска ролка ZEBRA, намалена с 50% на 2,29 лв.

Тази инициатива е част от стратегията на Kaufland за разширяване и подобряване на клиентското изживяване, предоставяйки уникални предложения и неповторими оферти.

През последните две години лидерът в ритейла е инвестирал над 140 млн. лева в модернизация и разкриване на нови филиали в столицата, а с откриването на Kaufland – Халите инвестициите в София надвишават 500 млн. лв., а филиалите са вече 16 на брой.  Ритейлърът активно внедрява модерни софтуерни решения в ежедневната си работа и непрекъснато разширява асортимента си, който надхвърля 20 000 атрактивни предложения на хранителни и нехранителни артикули.

Всички специални дневни промоции могат да бъдат намерени в актуалната седмична брошура и в приложението Kaufland Card.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес