Изписаха от болница пребития френски фотограф

498
Изписаха от болница пребития френски фотограф
Снимка: БГНЕС

Днес от болницата е бил изписан пребитият след конфликт на пътя френски фотограф Пиер Марсо, предаде bTV. В интервю за телевизията той е заяви, че няма да промени отношението си към България след инцидента.

„Той ме попита дали съжалявам и ми каза „Ще видиш". Отиде до някъде, предполага, за да намери нещо, с което да ме удари, после се върна. Това е последното, което си спомням, защото след това загубих съзнание. Последното нещо, което си спомням е как съм на земята”, казва Марсо.

Френски фотограф, пребит на улицата, е бил гонен дълго време след спречкване на пътя

Френски фотограф на свободна практика, работещ за Reuters, пострада сериозно след побой заради спор на пътя в България. Фотографът Пиер...

Фотографът не може да си обясни агресията на пътя. Бил е на много опасни места по света и не е предполагал, че такова нещо ще му се случи у нас.

„Една от причините да съм тук е, че е много спокойно място. Не съм си мислил, че бих имал каквито и да било проблеми с когото и да било тук. И досега е било така. Но на пътя хората са по-агресивни от обикновено. Така че не знам. Не си правя генерален извод от единична случка. Случи се на мен, но може да случи на всеки. Неприятни неща се случват навсякъде. Като цяло не е опасен град”, казва още французинът.

Вчера обвинение бе повдигнато на 30-годишния Емил Костов. Той е отказал коментар, но адвокатът му заявил, че съжалявал за станалото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com