Kaufland България е с повече от 10 награди за най-добър работодател само за месец

1146
Kaufland България е с повече от 10 награди за най-добър работодател само за месец
Снимка: Кауфланд

„В основата на всеки успех стоят хората. Компаниите, които гледат в бъдещето, развиват HR функцията като партньор на бизнеса в създаването на съвременна корпоративна култура, фокусирана върху екипите и човека“. Така Милена Караилиева, директор „Човешки ресурси“ в Kaufland България, формулира успешния бизнес модел в новата реалност по време на участието си във форума Future of Work Summit: Creating change. Събитието е насочено към лидерите, които взимат решения и цели да им предостави възможност за обмен на опит и информация, свързана с най-съвременните тенденции в пазара на труда.

„В Кaufland България инвестираме в развитието и доброто благосъстояние на своя екип, като се стараем да му предоставяме подходяща среда за израстване, която отговаря на бързоразвиващите се тенденции. Като част от голямото семейство на Kaufland България всеки служител получава възможност за растеж, шанс за допълнителна квалификация, менторство и участие в обучителни програми, както и достъп до съвременна система от социални придобивки. Неслучайно, в резултат на добрите си практики, само през изминалия месец бяхме отличени с цели 10 награди в областта на работодателската марка, а от началото на годината те са много повече“, коментира Милена Караилиева,  директор „Човешки ресурси“ в Kaufland България, която се включи в разговор на тема „HR практики и предизвикателства във времена на промяна“. Нейни събеседници в дискусията бяха професионалисти от сферата, с които заедно обсъдиха как се променя бизнеса и неговите структури с фокус върху мерките, насочени към служителите.

С над 15 години история събитието Future of Work Summit: Creating change е признато за една от най-ефективните платформи за създаване на контакти за ръководители и HR мениджъри. И този път, срещата на високо равнище събра професионалисти от сферата на човешките ресурси от цялата страна, които се включиха с вдъхновяващи презентации, лекции, дискусии, анализи на реални бизнес казуси и практически сесии.

Kaufland България е традиционно в топ 3 на класацията на най-големите работодатели у нас с екипа си от над 6600 служителя. Според престижната класация „К100: Най-големите компании в България“ компанията е увеличила екипа си с близо 12%, сравнено с предходната година.  

Според резултатите в единствената класация с директен потребителски вот у нас - „Любимите марки“, Kaufland беше избрана за „Любим работодател – международна компания“ и „Любима търговска верига“ през 2022 година. В началото на годината компанията бе сертифицирана като Топ Работодател от международния институт Top Employers Institute за четвърта поредна година.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com