Kaufland подкрепи деца от района на Царево по повод първия учебен ден

672
Kaufland подкрепи деца от района на Царево по повод първия учебен ден
Снимка: Кауфланд

Kaufland България и Национална мрежа за децата (НМД) осигуриха учебни материали и пособия за децата от най-пострадалите от наводненията райони край гр. Царево. Ден преди началото на учебната година от НМД посетиха общината, за да предоставят даренията, събрани в рамките на инициативата „Да спасим 15 септември за децата в Царево и околността“.

Наред с подкрепата на Kaufland, инициативата спечели съпричастността на много индивидуални дарители. На място в региона на населените места, засегнати от водната стихия, от НМД проучиха допълнителни възможности за подкрепа на пострадалите семейства. Тя ще им бъде оказана в следващите дни със съдействието на Средно училище “Никола Вапцаров” в Царево, където децата от пострадалите околни селища ходят на училище.

Благодарение на големия брой индивидуални дарения и на финансовата и материална помощ на Kaufland България НМД ще подкрепи ученици от още три населени места - Бяла Слатина, Кърджали и село Търнава. „Да спасим 15 септември за децата в Царево и околността“ продължава до края на септември. Кампанията може да бъде подкрепена на www.nmd.bg/dari или с DMS DETE на 17 777.

Kaufland е традиционен партньор на Национална мрежа за децата и носител на сертификата „Компания приятел на детето“, който неправителствената организация връчва на компании с успешни политики в полза благосъстоянието на децата и с подкрепяща среда за своите служители с деца и техните семейства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com