Kaufland започва да приема електронни ваучери за храна

1180
Kaufland започва да приема електронни ваучери за храна
Снимка: Кауфланд

От днес Kaufland България започва да приема електронни ваучери за храна като платежно средство във всички свои филиали. Ваучерите на електронен носител, регламентирани с Наредба 7, издадена на основание на Закона за корпоративното подоходно облагане (ЗКПО), се приемат на ПОС терминалите в хипермаркетите на веригата в цялата страна. Паралелно с електронните ваучери, клиентите на Kaufland могат да пазаруват и с ваучери на хартиен носител, които ще се издават в рамките на законоустановения преходен период, който изтича на 30 юни тази година.

Модерното решение под формата на пластика или изцяло виртуален инструмент улеснява процеса на използване на ваучери за храна, както за потребителите, така и  за работодателите, търговците и операторите на ваучери. Сред ползите за клиентите са възможността за купуване на продукти с по-ниска цена от стойността на ваучера, балансът и остатъчната стойност, които могат да се проверяват в реално време от притежателя на ваучера, бързината на незабавно плащане на ПОС терминал на каса, включително и каса на самообслужване, и по-голямата сигурност и защита с PIN код.

Лидерът в ритейла поетапно разширява обхвата на операторите на дигитални ваучери, с които има договорни отношения. От днес клиентите на компанията могат да използват електронни ваучери, издадени от операторите:   

-        „Кауфланд Сървис“ ЕООД

-        „Плъкси България“ ЕООД

-        „Фидуция“ АД

-        „Сити Инвест Груп“ АД

-        „Микрофонд“ ЕАД

-        „Български пощи“ ЕАД

-        „Кауфланд Сървис“ ЕООД

-        „Томбоу България“ ЕООД

-        „Призма Лукс“ ООД

-        „Идънред България“ АД

-        „Мотобул“ ЕАД

Лидерът в ритейла съветва своите клиенти да предупреждават, че желаят да платят с електронен ваучер, а не с банкова карта, за по-бързо протичане на процеса.

Kaufland България ще продължи да приема ваучери за храна на хартиен носител до тяхното изчерпване или изтичане на срока им на валидност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com