Клиентите на Kaufland дариха близо 30 хил. лева за кампании от DMS за Коледа

1035
Клиентите на Kaufland дариха близо 30 хил. лева за кампании от DMS за Коледа
Снимка: Кауфланд

Близо 30 хил. лева дариха клиентите на Kaufland по време на благотворителна кампания „ДАРИ“ в магазините на веригата за Коледа. Тя се провежда съвместно с платформата DMS под мотото „ДАРИ – малкото за теб е безценно за други“, а средствата  се разпределят между хора, нуждаещи се от лечение и с активни кампании в DMS. От началото на партньорството между най-голямата търговска верига в България и платформата DMS са събрани близо 180 хил. лв. за деца и възрастни, които набират средства за лечение.

Мащабните кампании „ДАРИ“ се провеждат традиционно два пъти в година – по време на най-големите християнски празници – Великден и Коледа и в отговор на многобройните запитвания на клиентите на веригата за събиране на средства за лечение. Шестото издание на дарителската инициатива се проведе в периода 4 декември – 14 януари, като всеки желаещ можеше да направи дарение в специално поставени кутии, разположени във всички 65 хипермаркета на веригата в страната. За да осигури равнопоставеност и обективност в избора на кампаниите, които клиентите подкрепят, както и прозрачен процес на дарителство, Kaufland се обърна за експертно съдействие към DMS.

„Благодарим на всички наши клиенти за доверието и съпричастността към каузите на Kaufland и DMS, защото те са символ на най-висшите човешки качества – милосърдие и доброта и както гласи мотото на кампания, нещо дребно за някого,  би могло да се превърне в животоспасяваща подкрепа за друг. Партньорството ни с DMS от 2021 год. за кампания „ДАРИ“ показва, че сумата от даренията нараства през годините, а хората припознават нас и DMS като надежден канал, чрез който да помогнат на нуждаещи се хора, каза Кремена Георгиева, мениджър „Корпоративни комуникации и социална отговорност“ в Kaufland България.    

Утвърдената дарителска платформа се администрира и управлява от Български дарителски форум и фондация „BCause – в помощ на благотворителността “ и работи от 2007 г. като единен дарителски номер за набиране на средства със SMS-и и посредством онлайн дарения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com