Кой е свежият вкус на лятото и активният начин за създаване на емоции?

1179
Кой е свежият вкус на лятото и активният начин за създаване на емоции?
Снимка: Envato

Определено можем да назовем летния сезон като един от най-предпочитаните и търсени периоди от годината, в които да вкусваме и опитваме различни по вид свежи храни и продукти. Плодовете и зеленчуците през вече настъпващите топли месеци ни приветстват със своето богато разнообразие и природна свежест, като тяхната ефирна лекота ни кара да ги включваме все по често в почти всичко, което консумираме през деня.

Прясно нарязани розови доматки могат да бъдат перфектното допълнение към всеки един обилен обяд, а тяхната свежа и ароматна сочност да изпълни търсещия лекотата ни вкус на така любимите за нас късни летни вечери. За всеки един десерт, разбира се, можем да заложим на прекрасните за този сезон свежи кайсии, които точно в този период от годината, разкриват пред нас своя най-сладък и ароматен вкус.

Lidl открива 120 нови работни места в страната

Lidl открива 120 нови работни места в магазините в страната. Стъпката е резултат от динамичното развитие на компанията, която през след...

Може да заложим на редица плодове и зеленчуци, с които да разнообразим  топлите летни дни. Но не трябва да забравяме, че лятото обича също така и активния начин на живот, с който можем да си създадем незабравими летни емоции. Със семейството или с приятели, можем да се отдадем на различни активни дейности, като приказни екскурзии, тематични летни забавления или например посещение на различни спортни събития. Една такава възможност се открива пред нас чрез волейболното състезанието Лига на нациите 2022. То ще се проведе в зала Арена Армеец в периода 21-25.06 и 28.06-03.07 и събира в себе си най-добрите отбори във волейбола на една сцена, като един от дългогодишните спонсори на Българската федерация по волейбол е Лидл България.

Lidl вярват, че спортът и активният начин на живот са важни елементи от качественото и пълноценно ежедневие на всеки човек - нещо, което те се стремят да допринесат като компания. Със своето мото “Грижим се за свежите попълнения в отбора”, световният ритейлър акцентира на важността от консумирането на пресни и свежи продукти в подготовката на волейболните ни състезатели, с които те да могат да преминат успешно по трудния и оспорван път на бъдещите отличия в този спорт.

От 13.06 до 03.07.2022 всички потребители на мобилното приложение Lidl Plus могат да се възползват и от 20% отстъпка за всички билети от волейболния турнир Лига на нациите 2022. Единственото, което те трябва да направят, за да ползват намалението, е да открият кода за отстъпки в секцията "Партньори" на приложението и да го сканират на всички каси в партньорската мрежа на Eventim или онлайн на eventim.bg при закупуването на билетите за дадена волейболна среща.

Със свежи плодове и зеленчуци и много спорт и забавление, ние можем да превърнем магичното и така обичано лято в един истински незабравим спомен. Яркото слънце, прохладните напитки, семейните събирания с приятели и роднини и невероятния свеж вкус на всички летни продукти, които консумираме, със сигурност могат да ни създадат много радостни емоции и усмивки. Просто трябва истински и от сърце да ги изживеем, като не трябва да забравяме и активно да търсим различно по вид забавление.

Една капка и си там - магията на етеричните масла

Колко всъщност е въздействащо уханието? Отговорът на този въпрос не е нужно да бъде широко разглеждан на философска основа, защото всек...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com