Конференция на Java общността за пръв път в Пловдив

954
Конференция на Java общността за пръв път в Пловдив

На 3 декември 2016 година в Гранд Хотел Пловдив се проведе Java конференция на българската Java Потребителска група. Конференцията се провежда всяка година през месец май, като до сега домакин на събитието винаги е била столицата.

Самото събитие включва висококачествено съдържание, поднесено от опитни презентатори. Част от лекторите са известни български специалисти, с международна известност, както и лидери на европейски Java user групи. Участниците на форума получават възможността да получат нови знания и Networking.

85 фирми в България с награди True Leaders за постижения

ICAP България , която е част от ICAP Group – най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, за поредна го...

Българската Java потребителска група е локален представител на световната Java общност в България. Тези групи редовно провеждат формални и неформални срещи, семинари и конференции, на които предимно се цели обмяна на технологична информация. Също така се насърчават презентаторските умения на младите и неопитни български програмисти.

Спонсори на конференцията в Пловдив, от където тръгва и турнето бяха БТЛ Индъстрийз, компания с много отличия, в областта на проектирането и разработването на високотехнологично модерно оборудване в помощ на медицината. Екипът на БТЛ взима активно участие в различни инициативи, насочени към подпомагане развитието на креативни млади хора.

Достъпът до това мероприятие беше напълно свободен. Всеки, който проявява интерес към програмирането имаше възможност да се присъедини.

Рекорден брой специалисти присъстваха на тазгодишната Физиотерапевтична Конференция в Трявна

Огромен интерес предизвика тазгодишната Национална Конференция, на която бяха поканени учени от цяла България. Темата, която събра лека...

Програмата завърши с интересно и забавно мероприятие - Java бира (пивото е предоставено от ДСОФТ – БЪЛГАРИЯ), което бе с начален час 20:00. В края на конференцията, след беседите и обмяната на професионален опит, всички присъстващи разпуснаха, без конкретна тема, на по чаша бира.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com