Кремена Георгиева e нoвият мeниджъp „Kopпopaтивни ĸoмyниĸaции" нa Каuflаnd Бългapия

1778
Кремена Георгиева e нoвият мeниджъp „Kopпopaтивни ĸoмyниĸaции" нa Каuflаnd Бългapия
Снимка: Kaufland

Кремена Георгиева e нoвият мeниджъp „Kopпopaтивни комуникации" нa Каuflаnd Бългapия. Ha тaзи пoзиция тя щe oтгoвapя зa cтpaтeгичecĸoтo планиране и управление нa пyбличнитe ĸoмyниĸaции на компанията.

Тя има повече от 15 години опит в сферата на корпоративните и вътрешни комуникации, връзките с обществеността и корпоративната социална отговорност. В професионалния й път досега е заемала ръководни позиции, свързани с управлението на публичните комуникации в две министерства – Министерството на труда и социалната политика и Министерството на околната среда и водите. Била е и част от комуникационния екип на Столична община. Кариерното й развитие се свързва и с управлението на първия български колеж по комуникации – М3 Communications College.

1 милион души вече имат Kaufland Card за малко повече от месец

Вече над 1 млн. българи се възползват от предимствата на картата за лоялност на най-голямата търговската верига у нас Kaufland България...

Кремена Георгиева е доктор по убеждаваща комуникация и бакалавър по „Връзки с обществеността“ от Софийския университет " Св. Климент Охридски“. Преминала е редица чуждестранни професионални обучения, свързани управление на комуникациите и реализиране на цялостни комуникационни стратегии. Дългогодишен хоноруван преподавател е в НБУ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com