X
 
 

Майките от „Системата ни убива“ искат оставката на Валери Симеонов

2073 2
Майките от „Системата ни убива“ искат оставката на Валери Симеонов
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински
„Ние майките на деца с увреждания от НГИ „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ не приемаме договорения „УЖ“ избор на Валери Симеонов за зам. председател на върховната институция на Република България – Народното Събрание! Абсурдно е лицето на омразата, олицетворението на циничната политическа арогантност и самозабравяне да представлява българският парламент. Недопустимо е управлението, съдбата и имиджа на страната отново да зависят от нестабилните настроения и интереси на този коалиционен партньор с нищожна електорална подкрепа“, се казва в съобщение до медиите от организацията.

Майките настояват за неговата незабавна оставка или оставката на Народното Събрание, „което с този си нелеп „избор“, демонстрира пълна липса на морал и елементарно зачитане на достойнството на суверена! Ние майките на деца с увреждания от НГИ „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ отново ще опитаме да събудим гражданската съвест, като организираме серия от протести до постигане на гореспоменатото искане“, се казва още в текста.

"Системата ни убива": Социални работници ощетяват хора с увреждания

Социални работници в немалко дирекции за социално подпомагане си позволяват да тълкуват този закон по начин, ощетяващ хората с увреждан...

Първият протест ще се проведе на 22.11.2019г. пред Народното Събрания от 12.00 часа. Следващият е в понеделник 25.11.2019г. от 18.30ч. с авто-шествие, блокиране и гражданско неподчинение. Сборният пункт за авто-шествието ще бъде на площад „Народното Събрание“.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Важното е да има хляб и зрелища! 1 Важното е да има хляб и зрелища! преди 2 седмици Профил на трол?
    Мдаааа...ако не е Гешев ,ще, е Валири Симеонов...ако и той не става ще е нЕЕекой друг...
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
    Въстание,долу пеавитекството
    : 1 !
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...