Македонци плашат Божидар Димитров със смърт

21445
Македонци плашат Божидар Димитров със смърт

Историкът Божидар Димитров е заплашен със смърт от неизвестна досега македонска организация с абревиатура МПГ. 30 писма са пристигнали заедно в един плик до Националния исторически музей от врагове на професора.

Това е трети път, в който директорът на НИМ е заплашен със смърт. Заедно с него е заплашен и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Двамата са заплашени, че, ако стъпят в Македония, живи няма да излязат от там. Писмата са пълни и с псувни, казва историкът, който този път е приел насериозно смъртоносните послания.

Божидар Димитров с ново историческо предаване

Историкът и директор на Националния исторически музей Божидар Димитров е подписал договор с Телевизия „Плюс” (ТВ+) за ново ...

По думите му гражданите отвъд Вардара са се разлютили заради негово скорошно предаване. Димитров е известен с това, че не пести остри думи, когато се касае за исторически факти и събития, свързани с бившата югорепублика, предаде БЛИЦ.

Студенти от Македония, които учат у нас, се оказаха автори на предишните заплахи. Оказаха се момчета, които са психичноболни, обяснява професорът, който смята утре да се обърне към ДАНС, тъй като смята сигнала за сериозен.

Другото намерение на историка е да покани всичките от въпросното МПГ, което той разчита като Македонско патриотичмно гюбре (боклук), в сръбския ресторант на бул. "Братя Бъкстон".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com