Марин Райков защити директора на АЕЦ "Козлодуй"

17481
Марин Райков защити директора на АЕЦ "Козлодуй"

Няма да има уволнение за директора на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов - така смятам и такова е моето желаение, заяви служебният премиер Марин Райков в „Нека говорят с Росен Петров”.

Що се отнася до всички останали смени в енергийния сектор, аз съм помолил министъра на икономиката и енергетиката и той има също това желание всяка промяна да бъде ясно аргументирана, за да не остава и най-малкото подозрение, че тези смени се правят без достатъчно задълбочен анализ, обясни Райков.

Спряха 5-и блок на АЕЦ "Козлодуй"

На 2 май 2013 г., в 23 часа и 27 мин. 1000-мегаватовият пети блок на АЕЦ “Козлодуй” бе спрян за планов годишен ремонт, съоб...

Той посочи, че с президента Росен Плевнелиев имат много добър и откровен диалог. „Виждаме се често, на една вълна сме. Аз имам една много основна грижа и това е да не излъжа доверието на българския гражданин и на този, който ми е гласувал това доверие – в случая това е президентът”, допълни Марин Райков, предаде Агенция "Фокус".

Той каза още, че работи много добре с министрите. Вицепремиерките полагат огромни усилия наравно с мен да отстояват целите на това правителство. Всеки ден се облягам на министъра на финансите, който е нашата будна съвест. Успяхме да запазим финансовата стабилност, успяхме да не изплашим чуждестранните инвеститори, каза още премиерът Марин Райков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com