МЕТРО България даде начало на инициативата „Цени на ниво“ в подкрепа на професионалните си клиенти

1069
МЕТРО България даде начало на инициативата „Цени на ниво“ в подкрепа на професионалните си клиенти
Снимка: METRO

МЕТРО България е най-големият търговец на едро в България за последните 23 години. Като делови партньор и в условията на инфлация и енергийна несигурност, от 1 юли 2022 г. компанията инициира промяна в търговската си политика и ценовата си стратегия в подкрепа на бизнес клиентите под наименованието „Цени на ниво“ („Вземи повече, спести повече“). Промяната цели да гарантира прозрачност и максимална атрактивност на цените и продуктите в рамките на бизнес взаимоотношенията между МЕТРО България и професионалните й клиенти.

Както се разбира от името на инициативата, „Цени на Ниво“ е продължение на програмата „Вземи Повече, Спести Повече“, която води началото си през 2017 г. и предоставя отстъпки от стойността на едни от най-разпознаваемите продукти на българския пазар. Продуктите имат три ценови нива в зависимост от избраното от клиента количество от съответните артикули в програмата – колкото по-голямо е то, толкова по-изгодна е цената.

Кампания за българския розов домат е сред най-добрите в света

Проектът „Фестивал на розовия домат“ на МЕТРО България и APRA Porter Novelli BCG е сред най-добрите комуникационни кампании...

Включените в програмата продукти от месец юли 2022г. вече наброяват над 4000 – хранителни и нехранителни стоки. Клиентите на МЕТРО ще ги разпознаят по зелените етикети в магазините – те предоставят детайлна информация за целите на информирания избор и най-изгодна цена.

Важна промяна е, че при покупка има възможност да се комбинират вкусове, варианти и цветове на един и същ продукт, за постигане на по-ниската цена.

Какво се променя?

Продукти

Бенедикт Пахолчик е новият Директор „Продажби“ на МЕТРО България

Бенедикт Пахолчик е новият Директор „Продажби“ на МЕТРО България от 1 юни 2022 г. Той започва кариерата си в МЕТРО Китай пр...

• Продуктите в програма „Цени на ниво“ („Вземи повече, спести повече“) са обозначени със светло зелен етикет, на който са изписани ясно трите ценови нива за съответните количества, закупен продукт.

• Броят на продуктите в „Цени на ниво“ е значително увеличен спрямо началото на програмата. Едни от най-разпознаваемите продукти участват в кампанията като броят им е вече над 4000 продукта.

Количества

• Количествата са коригирани и съобразени спрямо потреблението им, за да могат професионалните клиенти да използват оборотните си средства максимално ефективно. Комбинирайки различни вкусове и видове от един и същ продукт, ще имат възможност да се възползват от по-ниските цени на второ или трето ценово ниво.

• Актуалните цени в програмата „Цени на ниво“ („Вземи повече, спести повече“) страница: www.metro.bg/tseni-na-nivo.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com