„Моят A1 ти е на късмет“: Награди за всички от платформата на телекома

1403
„Моят A1 ти е на късмет“: Награди за всички от платформата на телекома
Снимка: A1

Абонатите на A1 са победители в новата игра на телекома „Моят A1 ти е на късмет“, насочена към клиентите с регистрация в мобилното приложение или уеб портала „Моят А1“. Играта започва от 1 юли и ще продължи до месец октомври, когато ще бъде връчена голямата награда – луксозен лек автомобил.

С нея компанията цели да стимулира потребителите да се възползват от предимствата на платформата „Моят А1“, която дава възможност за управление на услугите, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно 24 часа в денонощието през компютър или смартфон. Чрез „Моят A1” клиентите печелят време, а сега ще печелят и атрактивни награди.

A1 увеличава с 25% мегабайтите в роуминг в ЕС за всички клиенти на Стандартна роуминг тарифа

A1 ще увеличи обема на мобилния интернет в роуминг в Европейския съюз (ЕС/ЕИЗ), който е включен в мобилните планове на клиентите. Промя...

Един късметлия ще се качи на чисто ново BMW X4 xDrive. За всеки ден от седмицата ще се раздава и по един смартфон Samsung Galaxy A33 5G, а всички участници ще могат да се възползват от всекидневни бонус пакети с минути, МВ на максимална скорост или SMS.

За да се включат потребителите на „Моят А1“ в играта, трябва само да влязат през регистрацията си в мобилното приложение или уеб портала a1.bg. Там те могат да „завъртят“ колелото на късмета, за да получат бонус пакет. Сред възможните за печелене бонуси са Неограничени национални минути; Неограничени МВ на максимална скорост и други.

Моментните награди са с 24-часова валидност. След изтичането ѝ потребителите ще имат възможност да завъртят колелото на късмета за нов бонус. Втората стъпка е да изберат съществуваща А1 услуга и да се регистрират, за да пробват късмета си за смартфон или лек автомобил.

След първоначалната регистрация за предметна награда може да се участва всеки ден и това повишава шанса при тегленето на голямата печалба – BMW X4 xDrive. 

Над 120 младежи ще се включат в осемнадесетото издание на стажантската инициатива на А1

Над 120 студенти от различни специалности ще бъдат част от стажантската инициатива на А1 тази година. По време на осемнадесетото издани...

За повече информация клиентите могат да следят новините през приложението My A1 и уеб портала „Моят A1“ на a1.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com