Нарру Bar&Grill предлага работа и дом за желаещите бежанци от Украйна

4336
Нарру Bar&Grill предлага работа и дом за желаещите бежанци от Украйна
Снимка: iStock/Guliver

От 9-ти март 2022 година е в действие цялостна програма за пълноценно интегриране на бежанци от Украйна, които желаят да станат част от екипа на Нарру Bar&Grill.

Програмата включва осигуряване на безплатно настаняване в София, Варна, Пловдив и Бургас и възможност за работа на до 900 души, които в зависимост от предпочитанията си и нивото на владеене на български език могат да работят като сервитьори и хостеси или като готвачи, помощник-готвачи и опаковчици. Програмата включва и безплатно обучение и квалификация за всяка от позициите.   

Щастливата доставка

Нарру Доставка става на 10 години  и кани всички свои фенове да празнуват заедно Помните ли 2010-та ?  Годината на първия с...

Във време на война повече от всякога са нужни конкретни действия, с които да покажем съпричастност, поради което компанията ни взе решение да направи това, което е по силите ни, за да помогнем активно на бежанците от Украйна да намерят сигурност и възможност да изградят нов живот  в тази изключително тежка за тях ситуация" каза г-жа Теодора Попова, изпълнителен директор на Нарру Bar&Grill.  

Желаещите могат да се свържат с дирекция "Човешки ресурси" на компанията, към която е създадено специално звено за обслужване на бежанците от Украйна на телефон +359 88 4990913.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com