Нова Ера в Медицината с Революционен Апарат на БТЛ, представен на МЕДИКА 2016

1796
Нова Ера в Медицината с Революционен Апарат на БТЛ, представен на МЕДИКА 2016

Прогресът в развитието на медицинската апаратура и разработките се подсилва от нуждите на пациентите и лекарите за иновативни методи за лечение и обмен на идеи и информация в тази насока на международни конгреси и форуми.

В средата на месец ноември между 14ти и 17ти се проведе най-голямото и значимо годишно световно изложение за медицинска апаратура,технологии и разработки в Дюселдорф, Германия. Нарастващият интерес към събитието за поредна година събра на едно място хиляди инженери, лекари, програмисти и различни специалисти, работещи в сферата на медицинското оборудване, както и стотици хиляди посетители всеки ден.

Разнообразни проекти и професионална ориентация за възпитаниците на ПГЕЕ – гр.Пловдив

Професионалната гимназия по електротехника и електроника - гр. Пловдив прави убедителни крачки в развитието на дуалното образование. То...

В изложението се представиха компании от над 140 държави от цял свят с представителни щандове и презентации в 19 изложбени зали. Истински фурор на събитието предизвика най-новият продукт на компанията БТЛ Индъстрийз, който за първи път беше официално представен – Super Inductive System (SIS).

В крак с най-новите тенденции за интегриране на високи технологии в медицинско оборудване от ново поколение, този апарат работи с уникална система, без аналог в света. Предназначението на Супер индуктивната система е в прилагането на ефективни лечения във физиотерапията и неврологията. SIS на БТЛ работи с електромагнитно поле с висок интензитет, с което се третира директно проблемната тъкан в човешкото тяло. Процедурите с апарата се осъществяват посредством уникален апликатор с ергономичен дизайн и бобини, които индуцират високо интензивно електромагнитно поле.

По време на терапията уредът предизвиква деполяризация на нервно-мускулната тъкан и спомага за мигновено и продължително отпускане на мускулите и облекчаване на болката. Уредът позволява лесно настройване , в зависимост от нуждите на пациента, за терапия с дълготраен ефект. Индуцираното електромагнитно поле въздейства с мускулите и предизвиква мускулни контракции. Благодарение на тях се раздвижва ставата плавно и по естествен начин и се намалява напрежението, сковаността и болката. С този тип терапия се лекуват мускулни спазми и много различни неврологични и заболявания на опорно-двигателната система.

Сред положителните ефекти от лечението с патентованата технология SIS на БТЛ е засиленото кръвообращение, което спомага за по-бързо възстановяване на тъканта, особено след травми. Очакванията за този модерен уред включват налагането му като едно от най-ефективните средства в медицината за облекчаване на болки с неинвазивни и безболезнени терапии.

Рекорден брой специалисти присъстваха на тазгодишната Физиотерапевтична Конференция в Трявна

Огромен интерес предизвика тазгодишната Национална Конференция, на която бяха поканени учени от цяла България. Темата, която събра лека...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com